Ingredients

  • 1 ànec Mut
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 1 porro
  • 2 Llimones
  • 1 tall de foie d‘ànec
  • 100 g de pistatxos
  • 1 L de brou d'au
  • Licor de taronja
  • 2 canons de canyella
  • 50 g d'ametlles
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

Elaboració

  1. Fer l'ànec a vuitens, salpebrar-lo i fregir-lo.
  2. En el mateix oli, fregir les llimones tallades per la meitat fins que es daurin una mica.
  3. Retirar-les i posar-hi la ceba, el porro i la pastanaga fets a daus.
  4. Flamejar-ho amb el licor de taronja i incorporar-hi el brou.
  5. Passats 20 minuts, colar-ho i passar-ho a una cassola de fang amb els talls d'ànec, les llimones i la canyella.
  6. Fer-ho coure durant dues hores i, quan falti un quart, incorporar-hi una picada feta amb el foie, els pistatxos i les ametlles prèviament fregides.

Vols comprar els ingredients d'aquesta recepta? Accedeix a la nostra pàgina web, fes la teva comanda i nosaltres t'ho portem a casa! www.vilamercat.cat

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password