EL BIG BANG

No fa gaire que hem deixat d'utilitzar oficialment les màscares en determinats espais públics i transports, pot fer la impressió errònia que ha passat molt de temps des que ens enfrontem a una pandèmia que pràcticament va paralitzar el món.

Multitud de comerços van tancar les persianes i les grans superfícies suspenien els lliuraments a domicili, per tant, proveir-se dels productes més bàsics i necessaris semblava una missió impossible.

Va ser precisament en aquestes dates no tan llunyanes, allà el 2020, quan es va produir un punt d'inflexió en començar a gestar-se un moviment d'una sèrie de comerços locals que van decidir fer front a la situació i facilitar el dia a dia dels veïns fent-los arribar directament als seus domicilis aquests productes tan necessaris, enlairant la proximitat i la proximitat a dalt de tot en l'escala del valor.

NEIX VILAMERCAT

Aquest moviment, iniciat per mi i una sèrie de comerços, com Fruteria Anna, La Platjeta, Carnisseria-Xarcuteria Cervelló, entre d'altres, s'ha consolidat avui dia en una Cooperativa en forma de marketplace que coneixem com Vilamercat.cat

Però allò que va començar com una col·laboració per fer front a una situació d'emergència, ha evolucionat i s'ha adaptat a la demanda social: ser més conscients amb el planeta i amb l'entorn més proper. És per això que Vilamercat es constitueix com una cooperativa integral amb la missió d'oferir als nostres associats (productors, distribuïdors i consumidors) opcions de consum saludable, conscient i responsable de productes ambientalment i socialment sostenibles.

EL CREIXEMENT

Camí es fa en caminar

Gràcies a l'afecte i suport dels primers #Vilamercaders, ens animem a ampliar: aviat passem de repartir al nostre encantador poble de Cervelló, als pobles limítrofs de Vallirana i Corbera oferint l'oportunitat, cada cop a més comerços locals, a comprometre's amb aquest projecte, apostant per un model d'alimentació saludable i consum sostenible, incorporant-hi també productors de proximitat, oferint així més opcions de consum arrelades al territori.

L'ACTUALIDAD

Finalitzant l'estiu del 2023, ja ens trobem preparant els productes de temporada que ens porta la tardor, actualment dels més de 3.000 productes que oferim a Vilamercat, el 100% són d'origen nacional, i dels productes frescos en concret, el 70 % són de proximitat i íntegrament són distribuïts per comerços locals. Per donar xifres absolutes, actualment col·laborem amb 14 botigues locals de distribució de frescos de proximitat, alimentació, fleca, rebost, begudes i refrescos, productes per a la llar, cura personal, alimentació i material per a mascotes, floristeria i molta més varietat d'articles.

Vilamercat s'ha posicionat actualment com un referent en l'alimentació saludable, de proximitat i sostenible a 12+1 municipis del Baix Llobregat com són #cervelló #vallirana #olesadebonesvalls #corbera #palleja #torrellesllobregat #santandreudelabarca #lapalmadecervello #santvicençdelshorts molinsderei #elpapiol

Amb cada compra a Vilamercat, estaràs recolzant la teva comunitat i fomentant una economia més justa i sostenible. Per si no n'hi hagués prou, Vilamercat, com a Cooperativa compromesa amb la societat, destina part dels ingressos a donar suport activament a les diverses entitats locals que fomenten projectes educatius, esportius, culturals o socials sense ànim de lucre.

EL FUTUR

ÉS TEU ¡, PREN ACCIÓ ARA.

Les nostres decisions, i per descomptat, la nostra dieta, no només tenen un impacte en la nostra salut i la de la nostra família. mengem i consumim cada dia i aquesta elecció conscient ens empeny a canviar el món a través dels nostres hàbits de compra. Vilamercat és un impulsor clar d'aquest canvi,

Els avantatges de comprar a un marketplace local com Vilamercat són clars;

  • Opcions més saludables. Sabem que t'agrada menjar bé i sa. Posem al teu abast productes frescos i de temporada que conserven el sabor de sempre sense additius nocius per a la salut.
  • Qualitat i Varietat: encara que les botigues de proximitat són més petites que les cadenes comercials i grans corporacions internacionals, en unir-se a un entorn marketplace local, podem ser més competitius i oferir una àmplia varietat de productes de més qualitat i de comerç just, que no pas es troben a grans superfícies.
  • Beneficis Ambientals: en comprar a botigues i productes locals, minimitzem l'empremta de carboni en reduir el transport de llarga distància i promoure pràctiques comercials més sostenibles.
  • No perdis temps a fer la compra: en adquirir els productes a botigues locals i amb lliurament a domicili s'estalvia temps i diners, ja que ens adaptem als teus horaris, rebràs tots els productes en un únic lliurament a la franja horària que tu ens indiquis .
  • La compra perfecta: El teu shopper s'encarregarà de fer la compra seleccionant els productes per a tu i com a tu t'agraden convertint-se en una experiència de compra plenament satisfactòria, o et tornem els diners.
  • Foment de l'economia local: en comprar producte de proximitat, doneu suport als comerciants i productors de la vostra comunitat per ajudar a mantenir l'ocupació i la prosperitat econòmica a la zona.

En resum, tenim molts avantatges per a tu i els teus, incloent-hi beneficis econòmics socials i ambientals. En comprar a Vilamercat, estem recolzant la teva comunitat i fomentant una economia més justa i sostenible.

Què esperes per convertir-te en tot un #vilamercader?

Pren acció ara i comença a ser part del canvi!

Vilamercat

Fes la teva primera compra en menys de 5 minuts

COMENÇAR LA MEVA COMPRA

T'omplim la nevera, amb els més frescos de proximitat

més de 3000 productes

Més de 3.000 productes
de les teves botigues de confiança

Entregues, sense esperes

Entregues, sense esperes
Tria la franja d'1h que més et convingui

Frescos de qualitat i sostenibles

Frescos de qualitat i sostenibles
Carn, peix, fruita, verdura de km0

La compra perfecta

La compra perfecta
o et tornem els diners

Enviaments gratuïts

3 mesos d'enviaments gratuïts al registrar-te

VULL LA MEVA PROMO
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password