Receta: Sopa de Tomàquets Rostits i Llenties Vermelles

Read more
916 views

Púding de Plàtan i Croissants amb Caramell i Gelat: Delícia en Cullera

Read more
706 views

FES UN PASTÍS DE POMA EN 5 MINUTS

Si penses que per fer un pastís de poma casolà t’has d’estar tota la tarda a la cuina, tenim notícies per tu: Pots fer-ne un de deliciós i fàcil en només 5 minuts El mateix temps que trigues en fer la comanda dels ingredients a #Vilamercat Llisca per veure com és de fàcil aquesta recepta i no oblidis guardar el post per quan et vingui de gust un caprici deliciós i ràpid.

Read more
299 views

CROQUETES DE LLUÇ

Read more
358 views

Ànec mut a la canyella i llimona

Amb el Nadal a la vista, et portem una manera diferent però senzilla de preparar aquesta carn tan suculenta. Recomanació: Cuina de més, perquè els teus convidats voldran repetir, sí o sí! 

Read more
395 views

Carxofes Fregides

Read more
522 views

Salmó amb Gerds

Descobreix la deliciosa recepta del mes: Salmó amb Nabius. Amb un toc únic de nabius, aquesta exquisida preparació de salmó inclou ingredients frescos com ceba Xalota, brou de peix i un toc de vi de Porto. Segueix els senzills passos per crear una salsa irresistiblement saborosa i cuina els lloms de salmó a la perfecció. Una combinació de sabors que farà que el teu paladar celebri! No et perdis aquest festí pels sentits! #Recepta #SalmóAmbNabius #CuinaGourmet

Read more
361 views

Com elaborar pasta fresca integral

Aprende a fer pasta fresca integral de manera senzilla a casa. Amb ingredients bàsics com farina integral, ous i oli d'oliva, podràs crear una massa fina i versàtil. T'expliquem com estirar-la a mà i tallar-la en diferents formes, des de tagliatelle fins a pasta farcida. A més, amb consells sobre la seva cocció, podràs gaudir d'aquesta deliciosa pasta casolana als teus plats. Anima't a provar-la i comparteix les teves creacions amb nosaltres!

Read more
581 views

Albergínia farcida de soja texturitzada

Descobreix com preparar aquesta deliciosa recepta d'albergínia farcida de soja texturitzada. Les albergínies es couen al forn fins que estiguin tendres, es farceixen amb una barreja de soja texturitzada i verdures saltades en tomàquet madur, i es gratinen amb formatge o pa ratllat. ¡Una opció vegana i deliciosa per gaudir a la teva taula!

Read more
Andrea Anglés Castillo
742 views

Minipizzas d'albergínia

Elaboració de minipizzas d'albergínia

Read more
Andrea Anglés Castillo
355 views