La teva cistella
No hi ha més productes al teu carro
Si penses que per fer un pastís de poma casolà t’has d’estar tota la tarda a la cuina, tenim notícies per tu: Pots fer-ne un de deliciós i fàcil en només 5 minuts El mateix temps que trigues en fer la comanda dels ingredients a #Vilamercat Llisca per veure com és de fàcil aquesta recepta i no oblidis guardar el post per quan et vingui de gust un caprici deliciós i ràpid.
llegir més
Amb el Nadal a la vista, et portem una manera diferent però senzilla de preparar aquesta carn tan suculenta. Recomanació: Cuina de més, perquè els teus convidats voldran repetir, sí o sí!
llegir més
Descobreix la deliciosa recepta del mes: Salmó amb Nabius. Amb un toc únic de nabius, aquesta exquisida preparació de salmó inclou ingredients frescos com ceba Xalota, brou de peix i un toc de vi de Porto. Segueix els senzills passos per crear una salsa irresistiblement saborosa i cuina els lloms de salmó a la perfecció. Una combinació de sabors que farà que el teu paladar celebri! No et perdis aquest festí pels sentits! #Recepta #SalmóAmbNabius #CuinaGourmet
llegir més
Aprende a fer pasta fresca integral de manera senzilla a casa. Amb ingredients bàsics com farina integral, ous i oli d'oliva, podràs crear una massa fina i versàtil. T'expliquem com estirar-la a mà i tallar-la en diferents formes, des de tagliatelle fins a pasta farcida. A més, amb consells sobre la seva cocció, podràs gaudir d'aquesta deliciosa pasta casolana als teus plats. Anima't a provar-la i comparteix les teves creacions amb nosaltres!
llegir més
Descobreix com preparar aquesta deliciosa recepta d'albergínia farcida de soja texturitzada. Les albergínies es couen al forn fins que estiguin tendres, es farceixen amb una barreja de soja texturitzada i verdures saltades en tomàquet madur, i es gratinen amb formatge o pa ratllat. ¡Una opció vegana i deliciosa per gaudir a la teva taula!
llegir més