La teva cistella
No hi ha més productes al teu carro
Ingredients
- 1 ànec Mut
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1 porro
- 2 Llimones
- 1 tall de foie d‘ànec
- 100 g de pistatxos
- 1 L de brou d'au
- Licor de taronja
- 2 canons de canyella
- 50 g d'ametlles
- oli d'oliva
- sal i pebre
Elaboració
- Fer l'ànec a vuitens, salpebrar-lo i fregir-lo.
- En el mateix oli, fregir les llimones tallades per la meitat fins que es daurin una mica.
- Retirar-les i posar-hi la ceba, el porro i la pastanaga fets a daus.
- Flamejar-ho amb el licor de taronja i incorporar-hi el brou.
- Passats 20 minuts, colar-ho i passar-ho a una cassola de fang amb els talls d'ànec, les llimones i la canyella.
- Fer-ho coure durant dues hores i, quan falti un quart, incorporar-hi una picada feta amb el foie, els pistatxos i les ametlles prèviament fregides.
Vols comprar els ingredients d'aquesta recepta? Accedeix a la nostra pàgina web, fes la teva comanda i nosaltres t'ho portem a casa! www.vilamercat.cat