Púding de Plàtan i Croissants

Una deliciosa receta que combina croissants, plàtans i dàtils en un púding irresistible, servit amb salsa de caramel i gelat de vainilla.

Ingredients:

  • 600 ml de llet
  • 500 g de croissants
  • 150 g de dàtils trossejats
  • 50 g de mantega
  • 50 g de sucre
  • 4 ous
  • 4 plàtans
  • El suc de 3 mandarines
  • Ametla filetejada
  • Gelat de vainilla

Elaboració:

  1. Fonem la mantega.
  2. Barregem els ous amb el sucre, la llet, el suc de mandarina i la mantega fosa.
  3. Hi incorporem els croissants, els plàtans i els dàtils.
  4. Ho mesclem tot bé i ho aboquem en un motle.
  5. Ho empolvorem amb ametla filetejada.
  6. Ho enfornem a 180 °C durant 40 minuts al bany de maria.
  7. Per a la salsa, coem el sucre amb l’aigua.
  8. Quan agafe color daurat, hi afegim la nata.
  9. Servim el púding amb la salsa i gelat de vainilla.
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password