La teva cistella
No hi ha més productes al teu carro
Púding de Plàtan i Croissants
Una deliciosa receta que combina croissants, plàtans i dàtils en un púding irresistible, servit amb salsa de caramel i gelat de vainilla.
Ingredients:
- 600 ml de llet
- 500 g de croissants
- 150 g de dàtils trossejats
- 50 g de mantega
- 50 g de sucre
- 4 ous
- 4 plàtans
- El suc de 3 mandarines
- Ametla filetejada
- Gelat de vainilla
Elaboració:
- Fonem la mantega.
- Barregem els ous amb el sucre, la llet, el suc de mandarina i la mantega fosa.
- Hi incorporem els croissants, els plàtans i els dàtils.
- Ho mesclem tot bé i ho aboquem en un motle.
- Ho empolvorem amb ametla filetejada.
- Ho enfornem a 180 °C durant 40 minuts al bany de maria.
- Per a la salsa, coem el sucre amb l’aigua.
- Quan agafe color daurat, hi afegim la nata.
- Servim el púding amb la salsa i gelat de vainilla.