Ingredients:
  • 2 albergínia
  • 200 g de ceba
  • 100 g de porro
  • 100 g pastanaga
  • 350 g de tomàquet madur
  • 100 g soja texturitzada
  • 50 g de formatge ratllat o pa ratllat

Elaboraciò:

  1. Per començar tallarem l'albergina per la meitat al llarg, les posarem en una safata de forn, els hi farem uns talls per tota la carn, amanirem amb sal i oli i ho portarem al forn a 180 °C fins que la carn sigui tendre.
  2. D'altra banda, en un bol hidratarem la soja cobrint-la d'aigua, aquí haurem de mirar les instruccions del fabricant per veure el temps d'hidratació.
  3. Mentrestant, anirem preparant un sofregit amb la ceba, el porro i la pastanaga, ho podeu tallar a brunoise (daus d'un mm) o passar les verdures per la picadora, sense arribar a fer una pasta. Això ho sofregirem fins que sigui ben tendre, llavors incorporarem el tomàquet madur ratllat i continuarem coent.
  4. A hores d'ara les nostres albergínies ja estaran cuites segur, les traiem del forn i les deixem temperar una mica. Amb l'ajuda d'una cullera en traurem la carn amb cura que no se'ns trenqui la pell per poder-la farcir després.
  5. Quan el tomàquet ja hagi reduït, corregirem de sal i afegirem la carn de l'albergínia i la soja texturitzada, escorreguda, i ho deixarem coure uns 10 minuts més. Llavors ja podrem farcir les nostres albergínies. Si voleu que siguin veganes, empolvorarem el pa ratllat per sobre, si no el formatge i ho portarem a gratinar al forn fins que estigui daurat. I ja en podrem gaudir!!
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password