Vista ràpida PEIX ANELLES DE CALAMAR MÉS QUE PEIX Afegeix a la cistella 21,78 € kg Els calamars a la romana són un deliciós plat d'origen internacional que destaca pel seu gust únic i textura cruixent. La recepta bàsica implica submergir els anells de calamar en una barreja de farina i espècies, per després fregir-los fins a obtenir una cobertura daurada i cruixent. La seva popularitat rau en la combinació de sabors marins i la sensació... Afegeix a la cistella
Vista ràpida PEIX CALAMARSONS MÉS QUE PEIX Veure producte 20,79 € kg Pes brut. Es pot demanar en rodanxes por fer a la romana (merma 40%) o net per fer a la planxa (merma del 20%). El calamrsó o xipiró és un petit calamar que es troba en aigües costaneres. Amb un cos petit i allargat, destaca per la seva carn tendra i gust suau. Es prepara de diverses formes a la cuina mediterrània, sent comú en plats com xipirons a la... View
Vista ràpida PEIX POP DE PLATJA MÉS QUE PEIX Afegeix a la cistella 18,15 € El pop a la brasa és un plat emblemàtic de la gastronomia espanyola, especialment a les regions costaneres. Es caracteritza per la seva textura tendra i el seu sabor únic, que es realça amb l'ús d'oli d'oliva, pebrot dolç i sal marina. Sovint es cuina a la brasa o bullit i s'acompanya de patates cuites. Afegeix a la cistella
Vista ràpida PEIX SÈPIA \ SÍPIA (NETA) MÉS QUE PEIX Afegeix a la cistella 29,59 € kg Afegeix a la cistella
Vista ràpida PEIX SÍPIA / SÈPIA DE PLATJA MÉS QUE PEIX Afegeix a la cistella 19,69 € kg Amb un contingut baix en greixos i alt en proteïnes, la sípia et permet gaudir d'una elecció saludable i connectar amb els sabors autòctons marins de la regió. Afegeix a la cistella
Vista ràpida PEIX TIRES DE CALAMAR MÉS QUE PEIX Afegeix a la cistella 13,77 € kg Les tires de calamar són segments primes i allargats del cos del calamar, obtinguts en tallar els tubs del cos en forma de tires. Aquestes tires són apreciades per la seva textura tendra i el seu sabor delicat. S'utilitzen en diverses preparacions culinàries, des de fregides fins a plats a la graella o guisats. Afegeix a la cistella