Clementines: Propietats, Beneficis i Curiositats

La fruita meravellosa: bona, fàcil de portar i fàcil de menjar! ?
Sí, parlem de la clementina ?

Cada grilló és una explosió de sabor que promet refrescar fins els dies més grisos de la tardor.

  • ✅ La clementina és un híbrid entre mandarina i taronja, generalment més saborosa i dolça.
  • ✅ Es pot fer una infusió amb la pell: és relaxant i a més, és rica en antioxidants com l’hesperidina, que protegeix la salut cardiovascular.
  • ✅ Conté quantitats destacables d'àcid cítric, àcid màlic i flavonoides.
  • ✅ El mineral més abundant que aporta és el potassi, a més de petites quantitats de magnesi, fòsfor i calci.
  • ✅ A nivell gastronòmic, les podem incorporar en amanides i el seu sabor cítric combina perfectament amb plats de carn o peix.
  • ✅ Són una excel·lent font de vitamina C, contenen 30 mg, ideal per enfortir el teu sistema immunitari.
  • ✅ Contenen antioxidants que ajuden a mantenir-nos joves.
  • ✅ Aporten una quantitat de fibra considerable que afavoreix el trànsit intestinal si es menja la polpa sencera, ja que aquesta es troba a la part blanca entre la polpa i la pela.

? Sabies que les clementines van rebre el seu nom gràcies al pare Clément Rodier? Es creu que ell va cultivar la primera d'aquestes fruites a Algèria a finals del segle XIX.

A Vilamercat celebrem la simplicitat i la bellesa de la natura amb productes com aquests, directes de l'arbre a la teva taula.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password