BOTIFARRA NEGRA (CUITA) DE PORC (ECO)
Divendres 22 Novembre 12:30 - 15:00
En un kg. hi ha 12 unitats aproximadament
Elaboració tradicional: feta amb orella, morro, galtes i cotnes, tot cuit al perol durant tres hores
Enviament en 4/24 hores
Enviament gratuït
Pagament a l'entrega 100% segur
En un kg. hi ha 12 unitats aproximadament
Elaboració tradicional: feta amb orella, morro, galtes i cotnes, tot cuit al perol durant tres hores. Després es pica, s’hi afegeix sang natural (3%) i s’amaneix solsament amb sal i pebre, s’emboteix amb tripa natural i es torna a coure 10-15 minuts al perol en quantitats molt reduïdes. Tot i ser cuita està pensada per fregir-la lleument abans de consumir.
Si necessiteu una mida de paquet concreta ho podeu especificar a observacions, per exemple: paquets de 4 talls o paquets de 500 grams, etc. En cas contrari posem tota la quantitat del mateix producte en un sol paquet.
Ingredients: carn de porc*, sang de porc*, sal marina i pebre*.
* procedent d’agricultura ecològica.