CANSALADA VENTRESCA DE PORC (ECO)
Divendres 22 Novembre 12:30 - 15:00
La cansalada de la ventresca també s’anomena panxeta o bacó. És un dels tipus de cansalada viada, que tenen una part de magre i una de greix
Enviament en 4/24 hores
Enviament gratuït
Pagament a l'entrega 100% segur
La cansalada de la ventresca també s’anomena panxeta o bacó. És un dels tipus de cansalada viada, que tenen una part de magre i una de greix. En el cas de la ventresca és la què té la part de magre més gran, per això és la més utilitzada per fer a la brasa, també es pot fer a la planxa, paella, etc.
La solem tallar en filets d’un mig centímetre aproximadament, si necessiteu una forma de tall diferent ho podeu especificar a observacions, per exemple: tallat d’un centímetre, etc.
Si necessiteu una mida de paquet concreta ho podeu especificar a observacions, per exemple: paquets de 4 talls o paquets de 250 grams, etc. En cas contrari posem tota la quantitat del mateix producte en un sol paquet.