Recepta del mes: Salmó amb Gerds

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 lloms de salmó
  • 100 g de gerds i uns quants més per decorar
  • 2 cebes de tipus Xalota
  • Un got de brou de peix
  • Un rajolí de vi de Porto
  • Oli d’oliva verge
  • Un pessic de sal iodada
  • Pebre negre molt
  • Unes fulles d’alfàbrega fresca

Elaboració:

  1. Es pelen i es trossegen les cebes, i es posen a sofregir en una cassola amb un bon raig d’oli.
  2. Es netegen amb compte els 100 g de gerds sota un raig d’aigua suau, s’afegeixen a la cassola i es remena.
  3. S’hi incorpora un rajolí de vi i es deixa reduir. S’afegeix el brou i es deixa coure uns 5 minuts.
  4. Passat aquest temps es retira del foc i s’aboca en un recipient apte per a la batedora.
  5. Es tritura amb compte i es passa pel colador per extreure’n les fibres.
  6. Es salpebren els lloms de salmó i es couen en una paella amb un rajolí d’oli.
  7. Es serveixen els talls de salmó en els plats i es cobreixen amb la salsa.
  8. Per sobre s’hi posen uns quants gerds frescos i unes fulles d’alfàbrega.

BON PROFIT!

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password