El bistec de vedella s'obté dels peixos del cuixa o l'espatlla que quedin tendres a la planxa.
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/wall-clock.png)
Enviament en 4/24 hores
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/descuento.png)
Enviament gratuït
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/credit-card.png)
Pagament a l'entrega 100% segur
![Pagament](/img/payments-cards.png)
El bistec de vedella s'obté dels peixos del cuixa o l'espatlla que quedin tendres a la planxa. De la musla hi ha el crostó, cap de mort i culatí i de l’espatlla hi ha el filet de pobre, la culata, la llata i el tall va rodar. Els talls els solem fer d'un mig centímetre aproximadament, però recordeu que a observacions els podeu demanar més dobles o més prims. Si necessiteu un tamany de paquet concret ho podeu especificar a observacions, per exemple: paquets de 4 talls o paquets de 250 grams, etc. En cas contrari posem tota la quantitat del mateix producte en un sol paquet.