CALAMAR, SÍPIA I POP

ANELLES DE CALAMAR

Els calamars a la romana són un deliciós plat d'origen internacional que destaca pel seu gust únic i textura cruixent. La recepta bàsica implica submergir els anells de calamar en una barreja de farina i espècies, per després fregir-los fins a obtenir una cobertura daurada i cruixent. La seva popularitat rau en la combinació de sabors marins i la sensació...
20,79 €

CALAMAR DE PLATJA

El calamar de platja és una espècie de cefalòpode que es troba en aigües costaneres poc fondes. Es distingeix pel seu cos allargat i prim, amb aletes laterals que li permeten nedar àgilment. La seva pell pot canviar de color per camuflar-se, i té tentacles amb ventoses a la part frontal. És apreciat a la gastronomia per la seva carn tendra i el seu gust...
24,09 €

CALAMARSONS

Pes brut. Es pot demanar en rodanxes por fer a la romana (merma 40%) o net per fer a la planxa (merma del 20%). El calamrsó o xipiró és un petit calamar que es troba en aigües costaneres. Amb un cos petit i allargat, destaca per la seva carn tendra i gust suau. Es prepara de diverses formes a la cuina mediterrània, sent comú en plats com xipirons a la...
18,59 €

POPET NET

El popet net ofereix diversos beneficis saludables a causa del seu contingut proteic, baix en calories i greixos. És ric en nutrients essencials com la vitamina B12, ferro i zinc, a més de contenir àcids grassos omega-3.
16,39 €

SÍPIA / SÈPIA DE PLATJA

Amb un contingut baix en greixos i alt en proteïnes, la sípia et permet gaudir d'una elecció saludable i connectar amb els sabors autòctons marins de la regió.
26,95 €

TIRES DE CALAMAR

Les tires de calamar són segments primes i allargats del cos del calamar, obtinguts en tallar els tubs del cos en forma de tires. Aquestes tires són apreciades per la seva textura tendra i el seu sabor delicat. S'utilitzen en diverses preparacions culinàries, des de fregides fins a plats a la graella o guisats.
10,89 €