GAMBA VERMELLA FRESCA

GAMBA VERMELLA FRESCA

date_range Data estimada d'enviament:
Dijous 04 Juliol 14:00 - 14:30

La "gamba vermella" és una font de proteïnes magres i minerals com el calci, el fòsfor i el ferro. A més, proporciona àcids grassos omega-3, que contribueixen a la salut cardiovascular, ajudant a reduir el risc de malalties del cor i millorant els nivells de colesterol. També conté antioxidants com la vitamina E i el zinc, que poden ajudar a protegir les cèl·lules del cos dels danys causats pels radicals lliures.

Escriu la teva opinió
El producte es demana per unitats però es ven per pes. El preu exacte es calcularà després de pesar el producte.

Tens algún dubte sobre el producte? Contacta'ns

El producte es demana per unitats però es ven per pes. El preu exacte es calcularà després de pesar el producte.

43,89 € kg
Impostos inclosos
 

Enviament en 4/24 hores

 

Enviament gratuït

 

Pagament a l'entrega 100% segur

Pagament
 

La "gamba vermella" es pot cuinar de diverses maneres. Algunes opcions inclouen cuinar-les a la planxa amb una mica d'oli d'oliva i herbes aromàtiques per realçar el gust, o bullir-les breument en aigua amb sal per preservar la seva frescor. També es poden afegir a paelles i arrossos per aportar un toc marí, o preparar-les a la brasa per donar-los un sabor fumat i cruixent.

Repartim a les següents poblacions #demanaadomicili #baixllobregat #cervelló #vallirana #olesadebonesvalls #corbera #pallejà #santandreudelabarca #lapalmadecervello #santvicençdelshorts #torrellesllobregat #santacolomadecervello #santfeliudellobregat #molinsderei #papiol.

Fes-te #Vilamercader Prèmium per rebre les teves comandes gratis.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password