La "gamba vermella" és una font de proteïnes magres i minerals com el calci, el fòsfor i el ferro. A més, proporciona àcids grassos omega-3, que contribueixen a la salut cardiovascular, ajudant a reduir el risc de malalties del cor i millorant els nivells de colesterol. També conté antioxidants com la vitamina E i el zinc, que poden ajudar a protegir les cèl·lules del cos dels danys causats pels radicals lliures.
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/wall-clock.png)
Enviament en 4/24 hores
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/descuento.png)
Enviament gratuït
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/credit-card.png)
Pagament a l'entrega 100% segur
![Pagament](/img/payments-cards.png)
La "gamba vermella" es pot cuinar de diverses maneres. Algunes opcions inclouen cuinar-les a la planxa amb una mica d'oli d'oliva i herbes aromàtiques per realçar el gust, o bullir-les breument en aigua amb sal per preservar la seva frescor. També es poden afegir a paelles i arrossos per aportar un toc marí, o preparar-les a la brasa per donar-los un sabor fumat i cruixent.
Repartim a les següents poblacions #demanaadomicili #baixllobregat #cervelló #vallirana #olesadebonesvalls #corbera #pallejà #santandreudelabarca #lapalmadecervello #santvicençdelshorts #torrellesllobregat #santacolomadecervello #santfeliudellobregat #molinsderei #papiol.
Fes-te #Vilamercader Prèmium per rebre les teves comandes gratis.