GAMBA VERMELLA DE HUELVA

GAMBA VERMELLA DE HUELVA

date_range Data estimada d'enviament:
Dissabte 21 Setembre 13:00 - 13:30

Les gambes vermelles de Huelva són una deliciosa exquisitesa que captura l'autèntic sabor del mar. Amb el seu color vibrant i gust intens, aquestes gambes destaquen per la seva frescor i qualitat incomparables. Originàries de les aigües costaneres de Huelva, a Espanya, ofereixen una experiència gastronòmica única. Tant si es preparen a la planxa, en paelles o com a ingredient principal, aquestes gambes vermelles són un festí per als amants dels mariscos frescos i saborosos. Submergeix-te en el plaer culinari amb la frescor i el gust inigualables de les gambes vermelles de Huelva.

Escriu la teva opinió
43,89 € kg
Impostos inclosos
 

Enviament en 4/24 hores

 

Enviament gratuït

 

Pagament a l'entrega 100% segur

Pagament
 

És rica en minerals com el calci, el ferro i el fòsfor, beneficiant els ossos i la circulació. Els àcids grassos omega-3 promouen la salut cardiovascular i cerebral. Una elecció deliciosa que cuida de tu i del teu cos.

Repartim a les següents poblacions #demanaadomicili #baixllobregat #cervelló #vallirana #olesadebonesvalls #corbera #pallejà #santandreudelabarca #lapalmadecervello #santvicençdelshorts #torrellesllobregat #santacolomadecervello #santfeliudellobregat #molinsderei #papiol

Fes-te #Vilamercader Prèmium per rebre les teves comandes gratis

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password