A Vilamercat, creiem en oferir productes que no només nutreixin el cos sinó que també respectin i enriqueixin el nostre entorn. Aquesta filosofia ens porta a triar socis que comparteixen la nostra visió i valors, com és la nostra recent col·laboració amb Cal Valls, un pioner en l'agricultura ecològica i biodinàmica certificada per Demeter.

Què és l'agricultura biodinàmica i en què es diferencia de l'agricultura ecològica?

L'agricultura biodinàmica és un mètode de cultiu que veu la granja com un organisme viu i interconnectat. Va més enllà de l'agricultura ecològica en integrar pràctiques que fomenten l'equilibri ecològic i la biodiversitat. Es basa en cicles naturals, preparats biodinàmics especials per a nutrir el sòl i les plantes a base d'herbes, fems naturals i minerals. A més, considera les influències astronòmiques en els cicles de cultiu. El seu objectiu és revitalitzar tant la terra com els aliments que produeix, creant un sistema d'agricultura sostenible i regenerativa.

Què és Demeter?

Demeter representa l'estàndard d'or en l'agricultura biodinàmica, una pràctica que va més enllà de l'agricultura ecològica en promoure un ecosistema agrícola autosuficient, conegut com a organisme agrícola. Aquesta filosofia es centra en l'ús de preparats biodinàmics i en el seguiment de cicles astronòmics per a reforçar la vitalitat del sòl i de les plantes. La certificació Demeter assegura que els productes no només compleixin amb els estàndards ecològics europeus, sinó que també s'adhereixin a pràctiques que millorin significativament la qualitat i el caràcter dels aliments, promovent una connexió més profunda entre la terra, el producte i el consumidor.


Compromís amb la qualitat i el futur


En integrar Cal Valls en la nostra oferta, reafirmem el nostre compromís amb la qualitat superior i la sostenibilitat. Els productes certificats per Demeter no només són testimoni d'una agricultura que respecta profundament els cicles naturals, sinó que també ofereixen sabors més rics i distintius, reflectint el caràcter únic del seu origen. Triar productes Demeter és prendre una decisió conscient per a aliments que contribueixen activament a un futur més saludable i sostenible.

A Vilamercat, estem orgullosos d'aquesta col·laboració que ens permet acostar-te als beneficis de l'agricultura ecològica i biodinàmica. Descobreix i gaudeix de la diferència que aquests productes poden fer a la teva taula… i al planeta!

Vilamercat

Fes la teva primera compra en menys de 5 minuts

COMENÇAR LA MEVA COMPRA

T'omplim la nevera, amb els més frescos de proximitat

més de 3000 productes

Més de 3.000 productes
de les teves botigues de confiança

Entregues, sense esperes

Entregues, sense esperes
Tria la franja d'1h que més et convingui

Frescos de qualitat i sostenibles

Frescos de qualitat i sostenibles
Carn, peix, fruita, verdura de km0

La compra perfecta

La compra perfecta
o et tornem els diners

Enviaments gratuïts

3 mesos d'enviaments gratuïts al registrar-te

VULL LA MEVA PROMO
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password