Planifica un menú nadalenc de qualitat estalviant diners

Nadal és sinònim d'alegria, reunions familiars i, com no, menjars deliciosos.

Però preparar els menús nadalencs pot ser una font d'estrès, especialment quan volem cuidar la butxaca sense renunciar a la qualitat. ¿Com aconseguir-ho? En aquest article et deixem alguns consells útils per gaudir d'un Nadal ple de sabor i productes de primera qualitat, al mateix temps que estalvies temps i diners.

Planifica amb antelació i evita les presses de darrera hora

La planificació és la teva millor aliada. Planificar amb antelació el menú nadalenc et permet distribuir millor el temps i el pressupost. Considera plats que puguin ser preparats amb dies d'antelació o que fins i tot millorin el seu sabor en reposar. Per exemple, pots preparar el brou per a la sopa de galets amb diversos dies d'antelació i després congelar-lo. Altres plats i ingredients ideals per a preparar amb antelació són els estofats, algunes salses, els sofregits o els farcits per a carns.

A més, fer la teva compra de Nadal a Vilamercat amb suficient antelació et permet aprofitar ofertes i preus més baixos, evitant l'increment típic de les dates properes a Nadal.

Compra intel·ligent: aprofita les ofertes i endevina el Nadal

Estar atent a les ofertes pot marcar una gran diferència en el teu pressupost nadalenc. Productes com els mariscs o el peix, solen tenir preus més accessibles abans de la temporada alta. Comprar ara i congelar-los és una estratègia intel·ligent. Pots congelar-los tu mateix/a, o optar per rebre'ls ja congelats. Algunes de les nostres botigues associades, com Més que peix, congelen els seus peixos i mariscos frescos amb un abatidor de temperatura, un dispositiu que congela els aliments en només 90 minuts. El resultat? S'evita la formació de cristalls de gel i, en descongelar-se, les carns mantenen tota la seva textura, aroma i sabor. Com si sortissin directament del mar!

A més, a Vilamercat, oferim preus competitiu en productes d'alta qualitat, ecològics i de temporada, permetent-te estalviar sense renunciar al millor sabor i a cuidar la teva salut i la dels teus. I per si fos poc, evitant l'estrès d'anar als supermercats plens de gent i de fer cues interminables a les caixes. Fes la teva compra de qualitat en pocs clics i rep-la a casa quan vulguis.

Idees creatives per a un menú nadalenc econòmic

  • Entrants: opta per entrants senzills com una taula de formatges i embotits de primera qualitat, que pots comprar a Vilamercat de la forma més còmoda. Preparar la tradicional sopa de galets pel dia de Nadal et portarà només uns minuts si fas el brou i les pilotes de carn amb antelació i les congeles.
  • Plat principal: tria carns o peixos que ofereixin un bon equilibri entre qualitat i preu. Una opció pot ser un bon fricandó de vedella o una zarzuela de peix, que a més es poden preparar amb antelació.
  • Postres: els postres casolans sempre són un encert. Pensa en pastissos o dolços que puguis fer a casa, com un pa de poma de temporada. També pots apostar per alguna cosa tan senzilla i deliciosa com trossos de fruites fresques ecològiques banyades en xocolata desfeta i espolvorejades amb ametlla picada.

Vilamercat: celebra les Festes amb qualitat i sabor

En Vilamercat ens comprometem amb el teu benestar i el del planeta. Per això, t'oferim una gamma de productes ecològics, frescos i de proximitat, ideals per als teus plats nadalencs. Des de carns i peixos fins a verdures, fruits secs i dolços, tot el que necessites per a unes Festes memorables està aquí.

A més, al comprar a Vilamercat, dones suport als petits productors i contribueixes a una economia més justa i sostenible.

Enguany, convida a la tranquil·litat al teu llar. Amb una mica de planificació i triant els productes correctes, pots gaudir d'unes celebracions de Nadal inoblidables sense estrès ni despeses excessives. A Vilamercat t'ajudem a aconseguir-ho. Visita'ns i descobreix com les teves eleccions poden transformar aquest Nadal en una experiència única, plena de sabor, qualitat, tranquil·litat i respecte pel medi ambient. Fes les teves compres amb antelació i gaudeix d'un Nadal sense preocupacions!

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password