MONTARAZ SALAMANCA - PERNIL ENCEBALL DE CAMP 50% RAZA IBÉRICA (7,5kg - 8Kg))
MONTARAZ SALAMANCA - PERNIL ENCEBALL DE CAMP 50% RAZA IBÉRICA (7,5kg - 8Kg))
  • Nou
MONTARAZ SALAMANCA - PERNIL ENCEBALL DE CAMP 50% RAZA IBÉRICA (7,5kg - 8Kg))
MONTARAZ SALAMANCA - PERNIL ENCEBALL DE CAMP 50% RAZA IBÉRICA (7,5kg - 8Kg))

MONTARAZ SALAMANCA - PERNIL ENCEBALL DE CAMP 50% RAZA IBÉRICA (7,5kg - 8Kg))

date_range Data estimada d'enviament:
Dimecres 29 Octubre 12:30 - 15:00

Pernil procedent de porcs, seleccionats i criats a les nostres terres en règim extensiu, amb una alimentació 100% natural. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 32 i 40 mesos, depenent de la mida de cada peça.

Escriu la teva opinió
El producte es demana per unitats però es ven per pes. El preu exacte es calcularà després de pesar el producte.
El producte es demana per unitats però es ven per pes. El preu exacte es calcularà després de pesar el producte.
preu 222,99 €
preu 202,72 € (imp. excl.)
preu 222,99 € (imp. incl.)
27,87 € kg
Impostos inclosos

Tens algún dubte sobre el producte? Contacta'ns

preu 222,99 €
preu 202,72 € (imp. excl.)
preu 222,99 € (imp. incl.)
27,87 € kg
Impostos inclosos
 

Enviament en 4/24 hores

 

Enviament gratuït

 

Pagament a l'entrega 100% segur

Pagament
 

Valors nutricionals per 100gr.:

- Energia: 351 Kcal/100g

- Greixos: 25,05% (9,4% saturats i 15,65% insaturats)

- Hidrats de carboni: 0 g (dels quals sucres: 0 g)

- Proteïnes: 32,15 g

- Sal: 3 g

Ingredients:

- Pernil de porc

- Sal comuna, sucre, conservant E-252, antioxidant E301 i corrector d'acidesa E-331.

Recomanacions de conservació i consum:

- Treure el pernil del seu embalatge i mantenir-lo en un lloc fresc i ventilat entre 20º-25ºC.

- Apartar-lo d'olor i possibles substàncies fortes, en un ambient sec i fresc.

- Penjat o col·locat en pernilera.

- Cobrir amb la seva pròpia greix, un cop obert el pernil.

- Tallar només el que es va a consumir en el moment.