XARCUTERIA BACÓ CURAT SENSE LACTOSA ALICIA XARCUTERS 901 Afegeix a la cistella 2,63 € per 100 g elaborat amb una selecció de carn de porc de primera qualitat, salat i curat amb cura per aconseguir un sabor intens i ric. Aquest bacó és ideal per a aquells amb intolerància a la lactosa o que prefereixen evitar-ne el consum, mantenint el mateix sabor autèntic i textura cruixent Afegeix a la cistella
XARCUTERIA BULL BLANC DE POBLE ALICIA XARCUTERS 1610 Afegeix a la cistella 2,63 € per 100 g embotit tradicional català elaborat amb carn magra, papada i menuts de porc. S'emboteix en budell natural de vaca i es cou a foc lent en un brou natural. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA BULL NEGRE DE POBLE ALICIA XARCUTERS 1612 Afegeix a la cistella 2,63 € per 100 g embotit tradicional català elaborat amb carn magra de porc, sang, espècies i altres ingredients naturals. Es farceix en tripa natural i es cou lentament fins a obtenir una textura suau i un sabor intens. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA BUTIFARRA BLANCA (FERRADURA) DE POBLE ALICIA XARCUTERS 1605 Afegeix a la cistella 28,10 € kg Embotit tradicional català elaborat amb carn magra de porc, papada i espècies. Té una forma característica de ferradura i es presenta cuita. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA BUTIFARRA NEGRA (FERRADURA) DE POBLE ALICIA XARCUTERS 1613 Afegeix a la cistella 28,10 € kg Embotit típic de la gastronomia catalana, elaborat amb carn i sang de porc, papada, sal i espècies. Té una forma característica de ferradura i es presenta embotida en tripa natural. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA CAP DE SENGLAR AMB FESTUCS (MITJANS) ALICIA XARCUTERS 1301 Afegeix a la cistella 3,73 € per 100 g plat gourmet que combina la riquesa del cap de senglar, cuit lentament fins que es torna tendre i saborós, amb la textura i el gust distintiu dels festucs Afegeix a la cistella
XARCUTERIA CECINA D.O.P. LLEÓ ALICIA XARCUTERS 513 Afegeix a la cistella 6,33 € per 100 g embotit curat de carn de boví, que es produeix a la província de Lleó, a Espanya. Aquesta especialitat es caracteritza per la seva textura tendre i sabor intens, gràcies al procés de curació que dura almenys 6 mesos. La cecina es sal, es seca i es fuma, i el resultat és un producte amb una aroma distintiva i una qualitat excepcional, reconeguda amb la... Afegeix a la cistella
XARCUTERIA CUIXA DE GALL D'INDI 100% NATURAL (MOS) ALICIA XARCUTERS 1105 Afegeix a la cistella 3,25 € per 100 g La cuixa de gall d'indi és una peça de carn tendra i saborosa que prové de la part superior de la cama de l'au. És ideal per a rostir, cuinar a la graella o fer estofats. La seva carn, de textura lleugerament fibrosa, ofereix un gust delicat i es pot condimentar amb diverses espècies i herbes per potenciar el seu sabor. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA ESPATLLA BODEGA 50% DUROC (SERON) TALL A MÀQUINA ALICIA XARCUTERS 511 Afegeix a la cistella 4,13 € per 100 g embotit curat amb una mescla de carn de porc Duroc i un procés de maduració en bodegues. Té un sabor intens i lleugerament dolç, amb una textura suculenta i marbrada que aporta un equilibri ideal entre greix i carn. La seva curació produeix una peça de gran qualitat, apreciada per la seva complexitat i aroma. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA ESPATLLA DE CAMP 50% IBÈRICA (EXTREMADURA) TALLAT A MÀ ALICIA XARCUTERS 405 Afegeix a la cistella 9,35 € per 100 g embotit curat que combina carn de porc ibèric i porc blanc. Té una textura melosa i un sabor intens i profund, amb notes de fruits secs i un toc de sal que realça el seu perfil. La seva maduració li proporciona una capa exterior de color fosc i una textura interna homogènia. Afegeix a la cistella
NADAL ESPATLLA DE GLÀ 100% IBÈRIC (5 - 5,5kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 146,50 € unitat Peça procedent de porcs ibèrics purs, seleccionats i criats a les nostres deheses en règim extensiu, amb una alimentació natural i amb gla durant l'època de la montanera. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 22 i 28 mesos, depenent de la mida de cada peça. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA ESPATLLA DE GLÀ 100% IBÈRIC (GUIJUELO) TALLAT A MÀ ALICIA XARCUTERS 308 Afegeix a la cistella 13,55 € per 100 g embotit de gran qualitat elaborat amb porc ibèric alimentat exclusivament amb gla. Té una textura melosa i una infiltració de greix que aporta un sabor intens, suculent i aromàtic. Afegeix a la cistella
NADAL ESPATLLA DE GLÀ 100% IBÈRIC DOP JABUGO (5 - 5,5kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 195,90 € unitat Peça procedent de porcs ibèrics purs, seleccionats i criats a les nostres deheses en règim extensiu, amb una alimentació natural i amb gla durant l'època de la montanera. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 22 i 28 mesos, depenent de la mida de cada peça. La seva excel·lent qualitat està protegida per... Afegeix a la cistella
NADAL ESPATLLA DE GLÀ 50% IBÈRIC (5 - 5,5kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 124,90 € unitat Peça procedent de porcs ibèrics purs, seleccionats i criats a les nostres deheses en règim extensiu, amb una alimentació natural i amb gla durant l'època de la montanera. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 22 i 28 mesos, depenent de la mida de cada peça. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA ESPATLLA D’ENCEBALL 50% IBÈRICA (HUELVA) TALLAT A MÀQUINA ALICIA XARCUTERS 406 Afegeix a la cistella 6,83 € per 100 g embotit curat a base de carn de porc ibèric, amb una mescla del 50% de carn ibèrica i una altra proporció de carn de porc convencional. Té un sabor intens i aromàtic, amb una textura suau i un toc de sal i especiats. Afegeix a la cistella
NADAL ESPATLLA ENCEBALL 50% IBÈRIC (5 -5,5kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 93,90 € unitat Espatlla procedent de porcs, seleccionats i criats a les nostres granges, amb una alimentació 100% natural. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 32 i 40 mesos, depenent de la mida de cada peça. Afegeix a la cistella
NADAL ESPATLLA GRAN RESERVA 50% IBÈRIC (5 -5,5kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 105,90 € unitat Espatlla procedent de porcs, seleccionats i criats a les nostres terres en règim extensiu, amb una alimentació 100% natural. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 32 i 40 mesos, depenent de la mida de cada peça. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA FRANKFURT ARTESÀ PACK (2U) ALICIA XARCUTERS 1701 Afegeix a la cistella 4,30 € unitat salsitxa cuita originària d'Alemanya. Generalment està feta amb carn de porc, vedella o una barreja d'ambdues, i es caracteritza per la seva textura suau Afegeix a la cistella
XARCUTERIA FUET DE PAGÉS AMB PEBRE 250G UNITAT ALICIA XARCUTERS 806 Afegeix a la cistella 40,50 € kg embotit tradicional català elaborat amb carn de porc de primera qualitat, que s'asseca i s'adora amb grans de pebre. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA GUANCIALE AUTÉNTIC ALICIA XARCUTERS 904 Afegeix a la cistella 2,51 € per 100 g embotit italià elaborat a partir de la papada de porc, que es condimenta amb sal, pebre i altres espècies abans de ser curat. A diferència del pancetta, que prové del ventre de porc, el guanciale té una textura més suau i un sabor més intens. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA LLOM DE GLÀ 100% IBÈRIC (EXTREMADURA) ALICIA XARCUTERS 604 Afegeix a la cistella 10,40 € per 100 g El llom de gla 100% ibèric és un deliciós embotit curat, elaborat exclusivament amb carn de porcs ibèrics que s’han alimentat de glans, la qual cosa enriqueix el seu sabor. Té una textura suau i una saborosa intensitat amb matisos dolços i salats. Afegeix a la cistella