Curri de pollastre i verdures
Amb el fred que fa ens venen de gust plats que ens escalfin el cos i aquesta és una opció super completa, que podem acompanyar d'algun hidrat de carboni com pasta o arròs, per tenir un àpat complet.
Necessitarem:
- 500 g de carn pollastre, la part que més ens agradi, recordeu que el pit ens quedarà més eixut.
- 1/2 ceba picada/porro
- 2 grans d'all 1 tros de gingebre fresc com d'un centímetre
- 1 got de llet de coco o 1 iogurt desnatat (si ho volem més lleuger)
- 2 cp de curri en pols
- les verdures que més ens agradin: avui hi hem posat bròquil, pèsols, pastanaga i poma.
- 1/2 litre de brou de pollastre, verdures o aigua
- 1 cs d'oli d'oliva verge extra
Per fer-lo agafem una cassola on segellarem, amb l'oli, el pollastre per tot arreu, el retirem. Al mateix oli sofregirem l'all i el ginebre picat, fins que estigui ben daurat, llavors incorporem la ceba o el porro i la pastanaga i continuem sofregint. Quan ja estigui ben ofegat tot afegim el curri i el torrem una mica perquè ens deixi anar tots els aromes. Retornem el pollastre a la cassola i cobrim amb el brou. A mitja cocció afegim els pèsols. Quan el pollastre ja estigui tendre incorporem la llet de coco i el bròquil i salpebrem al gust i ho deixem coure 5 minuts més i ja ho tindrem. Com veieu les verdures les anem incorporem en funció del temps de cocció que necessiten. Com que es tracta d'un estofat el podem guardar a la nevera, ben envasat durant 5-6 dies sense problemes. De fet, estarà més bo l'endemà que el mateix dia.
Ho provareu de fer?