La teva cistella
No hi ha més productes al teu carro
Espaguetis de carbassó amb bolonyesa de llenties
Ingredients:
Per començar courem les llenties amb la fulla de llorer i 1 grill d'all fins que estiguin ben tendres, les escorrem i les reservem.D'altra banda, fem un sofregit amb l'all que ens queda, la ceba i la pastanaga. Ho deixarem enrossir bé uns 20 minuts, passat aquest temps afegim el tomàquet triturat, la sal i el sucre i ho deixem coure a foc lent 20 minuts més. Ara afegim les llenties, ho deixem 5 minuts més i ja tindrem la nostra bolonyesa.Per fer els espaguetis de carbassó necessitarem una mandolina, que ens permetrà fer unes tires de carbassó llargues i ben fines. Aquestes tires seran els nostres espaguetis. Ara tenim 2 opcions deixar-los crus i servir-los amb la bolonyesa calenta, per a mi la millor, ja que mantenen el cruixent del carbassó, o saltar uns segons els espaguetis amb una gota d'oli perquè coguin una mica. Vigileu que sigui molt poc temps i amb la paella ben calenta, perquè si no ens quedaran molt tous i se'ns desfaran.La bolonyesa un cop feta i freda la podem congelar.
Ingredients:
- 4 carbassons
- 200 g de ceba
- 200 g de pastanaga
- 500 g de tomàquet triturat
- 100 g de llentia pardina seca
- 1 fulla de llorer
- 2 grills d'all
- Sal i sucre
Per començar courem les llenties amb la fulla de llorer i 1 grill d'all fins que estiguin ben tendres, les escorrem i les reservem.D'altra banda, fem un sofregit amb l'all que ens queda, la ceba i la pastanaga. Ho deixarem enrossir bé uns 20 minuts, passat aquest temps afegim el tomàquet triturat, la sal i el sucre i ho deixem coure a foc lent 20 minuts més. Ara afegim les llenties, ho deixem 5 minuts més i ja tindrem la nostra bolonyesa.Per fer els espaguetis de carbassó necessitarem una mandolina, que ens permetrà fer unes tires de carbassó llargues i ben fines. Aquestes tires seran els nostres espaguetis. Ara tenim 2 opcions deixar-los crus i servir-los amb la bolonyesa calenta, per a mi la millor, ja que mantenen el cruixent del carbassó, o saltar uns segons els espaguetis amb una gota d'oli perquè coguin una mica. Vigileu que sigui molt poc temps i amb la paella ben calenta, perquè si no ens quedaran molt tous i se'ns desfaran.La bolonyesa un cop feta i freda la podem congelar.