La teva cistella
No hi ha més productes al teu carro
LLUÇ EN SALSA VERDA
Ingredients:
sofregim a foc molt suau l'all i la ceba ben menuda, fins que estigi molt tendre, però sense que
s'enrosseixi. Afegim el vi blanc i el deixem reduir fins que s'evapori completament. Ara incorporem el
fumet i quan bulli les rodanxes de lluç. Ho deixem coure 3-4 minuts. Mentrestant picarem les fulles de
julivert el més fi que puguem. Passat aquest temps afegim el julivert picat i ja ho tindrem llest!!!El
podríem acompanyar d'unes patates bullides o d'una mica d'arròs per complementar el plat.
Ingredients:
- 1k de lluç a rodanxes
- 200 g de ceba
- 2 grills d'all
- 50 ml de vi blanc
- 400 ml de fumet
- Julivert
- 100 g de pèsols
- 50 g de farina de blat
- Sal
- Oli d'oliva suau
sofregim a foc molt suau l'all i la ceba ben menuda, fins que estigi molt tendre, però sense que
s'enrosseixi. Afegim el vi blanc i el deixem reduir fins que s'evapori completament. Ara incorporem el
fumet i quan bulli les rodanxes de lluç. Ho deixem coure 3-4 minuts. Mentrestant picarem les fulles de
julivert el més fi que puguem. Passat aquest temps afegim el julivert picat i ja ho tindrem llest!!!El
podríem acompanyar d'unes patates bullides o d'una mica d'arròs per complementar el plat.