LLUÇ EN SALSA VERDA
Ingredients:
  • 1k de lluç a rodanxes
  • 200 g de ceba
  • 2 grills d'all
  • 50 ml de vi blanc
  • 400 ml de fumet
  • Julivert
  • 100 g de pèsols
  • 50 g de farina de blat
  • Sal
  • Oli d'oliva suau

Comencem salant les rodanxes de lluç, les enfarinem i els fregim en l'oli. Les retirem i en el mateix oli
sofregim a foc molt suau l'all i la ceba ben menuda, fins que estigi molt tendre, però sense que
s'enrosseixi. Afegim el vi blanc i el deixem reduir fins que s'evapori completament. Ara incorporem el
fumet i quan bulli les rodanxes de lluç. Ho deixem coure 3-4 minuts. Mentrestant picarem les fulles de
julivert el més fi que puguem. Passat aquest temps afegim el julivert picat i ja ho tindrem llest!!!El
podríem acompanyar d'unes patates bullides o d'una mica d'arròs per complementar el plat.
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password