Ingredients:

  • 4 Cuixes de pernil
  • 4 patates mitjanes
  • Vinagre o suc de llimona
  • Herbes aromàtiques
  • Sal i pebre
  • 2 grills d
  • 'all

Som-hi!!! 

  • Primer li demanarem al nostre carnisser que ens obri les cuixes de pollastre com si fossin per fer a la brasa, 
  • un cop les tinguem així les amanim amb la sal, el pebre, l'all laminat i un raig de vinagre i ho deixem reposar una estona, si és possible ho podem deixar preparat d'un dia per l'altre.
  • Anem amb les patates: les tallem en forma de grill, col·loquem en un bol i les amanim amb herbes, sal, pebre i un raig d'oli d'oliva. 
  • Agafem la placa del forn i posem les patates i a sobre les cuixes de pollastre i les portem al forn a 170 °C durant 45-60 minuts, depenent de la mida, per veure si estan fetes punxem amb un ganivet i si la carn es desprèn de l'os ja ho tindrem. 
  • En posar les patates amb les cuixes agafaran tots els sucs i sabors de les cuixes i ens quedaran ben cuixents. 

Delicioses!!!

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password