La teva cistella
No hi ha més productes al teu carro
Ingredients:
- 4 Cuixes de pernil
- 4 patates mitjanes
- Vinagre o suc de llimona
- Herbes aromàtiques
- Sal i pebre
- 2 grills d
- 'all
Som-hi!!!
- Primer li demanarem al nostre carnisser que ens obri les cuixes de pollastre com si fossin per fer a la brasa,
- un cop les tinguem així les amanim amb la sal, el pebre, l'all laminat i un raig de vinagre i ho deixem reposar una estona, si és possible ho podem deixar preparat d'un dia per l'altre.
- Anem amb les patates: les tallem en forma de grill, col·loquem en un bol i les amanim amb herbes, sal, pebre i un raig d'oli d'oliva.
- Agafem la placa del forn i posem les patates i a sobre les cuixes de pollastre i les portem al forn a 170 °C durant 45-60 minuts, depenent de la mida, per veure si estan fetes punxem amb un ganivet i si la carn es desprèn de l'os ja ho tindrem.
- En posar les patates amb les cuixes agafaran tots els sucs i sabors de les cuixes i ens quedaran ben cuixents.
Delicioses!!!