BISTEC DE VEDELLA ECOLÓGICA
BISTEC DE VEDELLA ECOLÓGICA

BISTEC DE VEDELLA ECOLÓGICA

date_range Data estimada d'enviament:
Dimarts 21 Gener 18:00 - 20:00
EVB

Bistec de Vedella Ecològica de primera qualitat, sense hormones ni antibiòtics. Carn fresca, tendra i saborosa, ideal per a un àpat saludable. Rep-lo còmodament a domicili a tota Catalunya.

Escriu la teva opinió
COM HO VOL ?
  • TALL FI
  • TALL NORMAL
  • TALL GRUIXUT

Tens algún dubte sobre el producte? Contacta'ns

El producte es ven per pes. El preu exacte es calcularà després de ponderar el producte.

preu 10,95 €
preu 9,95 € (imp. excl.)
preu 10,95 € (imp. incl.)
21,90 € kg
Impostos inclosos
Aquest producte és ecològic, Per evitar emisions de CO2, la logística és realitza el dijous, la carn s'ha d'haver demanat com molt tard el divendres anterior (6 dies abans)
 

Enviament en 4/24 hores

 

Enviament gratuït

 

Pagament a l'entrega 100% segur

Pagament
 

Bistec de Vedella Ecològica a Domicili a Catalunya - Carn Fresca i de Qualitat

El nostre bistec de vedella ecològica és el tall ideal per a aquells que busquen carn de qualitat, sana i saborosa. Criada sense hormones ni antibiòtics, aquest bistec prové de ramaders locals compromesos amb la sostenibilitat i el benestar animal. És un producte tendre, sucós i ple de sabor, perfecte per a qualsevol ocasió.

Amb el nostre servei de lliurament a domicili a Catalunya, pots rebre aquest deliciós bistec de vedella ecològica directament a casa teva. Ens assegurem que tots els nostres productes arribin frescos, perquè gaudeixis de la millor carn a la comoditat de casa teva.

Recepta Recomanada: Bistec de Vedella Ecològica a la Planxa

Per gaudir al màxim d'aquest bistec de vedella ecològica, et recomanem preparar-lo a la planxa.

  • Ingredients:

    • 1 bistec de vedella ecològica
    • Sal i pebre al gust
    • Oli d'oliva verge extra
    • All picat
    • Farigola fresca
  • Preparació:

    1. Preescalfa la paella a foc mitjà-alt.
    2. Unteu el bistec amb una mica d'oli d'oliva i salpebreu-lo.
    3. Cuineu el bistec durant 3-4 minuts per cada costat, segons l'espessor i el punt de cocció desitjat.
    4. Al final de la cocció, afegiu l'all picat i la farigola fresca per sobre per un toc de sabor.
    5. Serveix-lo acompanyat de patates rostides o una amanida fresca.

Gaudeix d'un àpat saborós i saludable, amb la comoditat de rebre'l a casa teva.

Característiques del Bistec de Vedella Ecològica

El bistec de vedella s'obté dels peixos del cuixa o l'espatlla que quedin tendres a la planxa. De la musla hi ha el crostó, cap de mort i culatí i de l’espatlla hi ha el filet de pobre, la culata, la llata i el tall va rodar. Els talls els solem fer d'un mig centímetre aproximadament, però recordeu que a observacions els podeu demanar més dobles o més prims. Si necessiteu un tamany de paquet concret ho podeu especificar a observacions, per exemple: paquets de 4 talls o paquets de 250 grams, etc. En cas contrari posem tota la quantitat del mateix producte en un sol paquet.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password