GUISAT DE VEDELLA ECOLÒGICA
GUISAT DE VEDELLA ECOLÒGICA

GUISAT DE VEDELLA ECOLÒGICA

date_range Data estimada d'enviament:
Dimarts 04 Febrer 18:00 - 20:00
EVG

L'Estofat de Vedella Ecològica és perfecte per als teus plats tradicionals. Gaudeix de la millor carn ecològica i proximitat amb lliurament ràpid a Barcelona i rodalies!

Escriu la teva opinió

Tens algún dubte sobre el producte? Contacta'ns

El producte es ven per pes. El preu exacte es calcularà després de ponderar el producte.

preu 9,75 €
preu 8,86 € (imp. excl.)
preu 9,75 € (imp. incl.)
19,50 € kg
Impostos inclosos
Aquest producte és ecològic, Per evitar emisions de CO2, la logística és realitza el dijous, la carn s'ha d'haver demanat com molt tard el divendres anterior (6 dies abans)
 

Enviament en 4/24 hores

 

Enviament gratuït

 

Pagament a l'entrega 100% segur

Pagament
 

ESTOFAT DE VEDELLA ECOLÒGICA

Gaudeix d'un guisat tradicional amb la nostra carn ecològica de proximitat

Descripció del producte:


L'Estofat de Vedella Ecològica és l'opció perfecta per als amants de la cuina tradicional que valoren la qualitat i el sabor autèntic. La nostra vedella prové de granges ecològiques certificades de Catalunya, on els animals són criats en llibertat i alimentats de manera natural. Aquesta carn, tallada en trossos ideals per a estofats i guisats, és tendra, gustosa i perfecta per preparar receptes plenes de sabor.

Per què escollir el nostre Estofat de Vedella Ecològica?

  • Qualitat superior: carn ecològica certificada de proximitat.
  • Versatilitat: ideal per a guisats, estofats i altres receptes tradicionals.
  • Natural i saludable: sense additius, hormones ni antibiòtics.
  • Sostenible: fomenta la ramaderia respectuosa amb el medi ambient.

Recepta suggerida:

Estofat de vedella ecològica amb verdures

Ingredients:

  • 500 g d'Estofat de Vedella Ecològica
  • 2 patates grans
  • 3 pastanagues
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 200 ml de vi negre
  • 500 ml de brou de carn
  • Oli d'oliva verge extra
  • Llorer, farigola i romaní al gust
  • Sal i pebre al gust

Preparació:

  1. Salpebra la carn i daura-la en una cassola amb oli d'oliva. Retira-la i reserva-la.
  2. Sofregeix la ceba, l'all, les pastanagues i les patates al mateix oli fins que estiguin lleugerament daurades.
  3. Torna a posar la carn a la cassola i afegeix-hi el vi negre. Cuina durant 5 minuts perquè l'alcohol s'evapori.
  4. Incorpora el brou de carn, les herbes aromàtiques i cuina a foc lent durant 1 hora i mitja, o fins que la carn estigui tendra.
  5. Serveix calent i gaudeix d'un estofat ple de sabor i tradició.

Opinions dels nostres clients:

  1. "Vaig comprar aquesta carn per fer un estofat i va quedar espectacular. Tendra, gustosa i d'una qualitat excel·lent. Molt recomanable!"
    — Maria C., Sabadell

  2. "És un luxe poder gaudir de carn ecològica amb aquest nivell de frescor. A més, el servei a domicili és comodíssim."
    — Jordi R., Vic

  3. "El sabor d'aquesta carn és increïble. Es nota que és ecològica i de proximitat. Tot un encert."
    — Anna P., Mataró

Característiques de l'Estofat de Vedella Ecològica:

Pel guisat de vedella escollim peces que queden meloses un cop cuinades com el conillet, jarret i coll.

El solem tallar en daus d’uns 3 centímetres aproximadament, si necessiteu una forma de tall diferent ho podeu especificar a observacions, per exemple: daus més grossos, més petits, en peces senceres, etc.

Si necessiteu una mida de paquet concreta ho podeu especificar a observacions, per exemple: paquets d’un quilo, de 500 grams, etc. En cas contrari posem tota la quantitat del mateix producte en un sol paquet.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password