GUISAT DE VEDELLA ECOLÒGICA
Dimarts 04 Febrer 18:00 - 20:00
L'Estofat de Vedella Ecològica és perfecte per als teus plats tradicionals. Gaudeix de la millor carn ecològica i proximitat amb lliurament ràpid a Barcelona i rodalies!
Enviament en 4/24 hores
Enviament gratuït
Pagament a l'entrega 100% segur
ESTOFAT DE VEDELLA ECOLÒGICA
Gaudeix d'un guisat tradicional amb la nostra carn ecològica de proximitat
Descripció del producte:
L'Estofat de Vedella Ecològica és l'opció perfecta per als amants de la cuina tradicional que valoren la qualitat i el sabor autèntic. La nostra vedella prové de granges ecològiques certificades de Catalunya, on els animals són criats en llibertat i alimentats de manera natural. Aquesta carn, tallada en trossos ideals per a estofats i guisats, és tendra, gustosa i perfecta per preparar receptes plenes de sabor.
Per què escollir el nostre Estofat de Vedella Ecològica?
- Qualitat superior: carn ecològica certificada de proximitat.
- Versatilitat: ideal per a guisats, estofats i altres receptes tradicionals.
- Natural i saludable: sense additius, hormones ni antibiòtics.
- Sostenible: fomenta la ramaderia respectuosa amb el medi ambient.
Recepta suggerida:
Estofat de vedella ecològica amb verdures
Ingredients:
- 500 g d'Estofat de Vedella Ecològica
- 2 patates grans
- 3 pastanagues
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 200 ml de vi negre
- 500 ml de brou de carn
- Oli d'oliva verge extra
- Llorer, farigola i romaní al gust
- Sal i pebre al gust
Preparació:
- Salpebra la carn i daura-la en una cassola amb oli d'oliva. Retira-la i reserva-la.
- Sofregeix la ceba, l'all, les pastanagues i les patates al mateix oli fins que estiguin lleugerament daurades.
- Torna a posar la carn a la cassola i afegeix-hi el vi negre. Cuina durant 5 minuts perquè l'alcohol s'evapori.
- Incorpora el brou de carn, les herbes aromàtiques i cuina a foc lent durant 1 hora i mitja, o fins que la carn estigui tendra.
- Serveix calent i gaudeix d'un estofat ple de sabor i tradició.
Opinions dels nostres clients:
-
"Vaig comprar aquesta carn per fer un estofat i va quedar espectacular. Tendra, gustosa i d'una qualitat excel·lent. Molt recomanable!"
— Maria C., Sabadell -
"És un luxe poder gaudir de carn ecològica amb aquest nivell de frescor. A més, el servei a domicili és comodíssim."
— Jordi R., Vic -
"El sabor d'aquesta carn és increïble. Es nota que és ecològica i de proximitat. Tot un encert."
— Anna P., Mataró
Característiques de l'Estofat de Vedella Ecològica:
Pel guisat de vedella escollim peces que queden meloses un cop cuinades com el conillet, jarret i coll.
El solem tallar en daus d’uns 3 centímetres aproximadament, si necessiteu una forma de tall diferent ho podeu especificar a observacions, per exemple: daus més grossos, més petits, en peces senceres, etc.
Si necessiteu una mida de paquet concreta ho podeu especificar a observacions, per exemple: paquets d’un quilo, de 500 grams, etc. En cas contrari posem tota la quantitat del mateix producte en un sol paquet.