GUISAT DE VEDELLA AMB OS ECOLÒGICA
GUISAT DE VEDELLA AMB OS ECOLÒGICA

GUISAT DE VEDELLA AMB OS ECOLÒGICA

date_range Data estimada d'enviament:
Dimarts 04 Febrer 18:00 - 20:00
EVX

Gaudeix del sabor autèntic de la vedella ecològica amb ossos, perfecta per a guisats i brous. Qualitat i frescor garantides, directa a casa teva.

Escriu la teva opinió

Tens algún dubte sobre el producte? Contacta'ns

El producte es ven per pes. El preu exacte es calcularà després de ponderar el producte.

preu 9,75 €
preu 8,86 € (imp. excl.)
preu 9,75 € (imp. incl.)
19,50 € kg
Impostos inclosos
Aquest producte és ecològic, Per evitar emisions de CO2, la logística és realitza el dijous, la carn s'ha d'haver demanat com molt tard el divendres anterior (6 dies abans)
 

Enviament en 4/24 hores

 

Enviament gratuït

 

Pagament a l'entrega 100% segur

Pagament
 

GUISAT DE VEDELLA AMB OSSOS ECOLÒGICA | Guisa Tradicional amb Carn Ecològica

Descripció del producte:


El Guisat de Vedella amb Ossos Ecològica és ideal per donar un sabor únic als teus plats tradicionals. Procedent de granges ecològiques certificades, aquesta carn de proximitat garanteix qualitat, frescor i un extra de sabor gràcies als ossos, perfecte per a guisats, brous i sopes. Amb la nostra carn, les teves receptes seran inoblidables.

Beneficis del producte:

  • Qualitat superior: carn ecològica certificada i criada de manera sostenible.
  • Sabor autèntic: els ossos potencien el sabor dels teus guisats i brous.
  • Nutritiva i saludable: sense hormones ni antibiòtics.
  • Proximitat: carn produïda localment a granges de Catalunya.

Recepta del Guisat de Vedella:

Guisat de vedella amb ossos ecològica i verdures

Ingredients:

  • 1 kg de Guisat de Vedella amb Ossos Ecològica
  • 3 pastanagues
  • 2 patates grans
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 150 ml de vi negre
  • 500 ml de brou de carn
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal, pebre i llorer al gust

Instruccions:

  1. Salpebra la carn i daura-la en una cassola amb oli d’oliva. Retira i reserva.
  2. Al mateix oli, sofregeix la ceba picada i els alls.
  3. Afegeix les pastanagues a rodanxes i les patates tallades. Cuina durant 5 minuts.
  4. Incorpora la carn, el vi negre i les fulles de llorer. Redueix l’alcohol.
  5. Afegeix el brou de carn, tapa la cassola i cuina a foc lent durant 1 hora i mitja o fins que la carn estigui tendra.
  6. Serveix calent amb pa rústic o arròs.

Opinions del Guisat de Vedella Ecològica:

Mira què diuen els nostres clients:

Els nostres clients de Barcelona i rodalies ens expliquen les seves experiències amb els nostres productes ecològics i frescos.

  1. “El guisat amb aquesta carn va ser un èxit. L’os dóna un sabor espectacular. Repetirem.”
    — Jordi F., Rubí

  2. “La qualitat és immillorable. És perfecte per a brous i guisats tradicionals. A més, el lliurament va ser rapidíssim.”
    — Laura V., Sant Joan Despí

  3. “Es nota que és carn ecològica i de proximitat. Un producte excel·lent per a receptes de tota la vida.”
    — Marta R., Sitges

Característiques del Guisat de Vedella amb Ossos Ecològica:

El guisat de vedella amb os s’obté de la costella, en aquest cas per fer guisat la servim tallada a daus. Conté greix infiltrat i queda molt tendre i gustós.

Si necessiteu una mida de paquet concreta ho podeu especificar a observacions, per exemple: paquets 500 grams, d’un quilo, etc. En cas contrari posem tota la quantitat del mateix producte en un sol paquet.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password