DONEGAL NEGRE DE PORC ECOLÒGIC
Dimecres 26 Febrer 12:30 - 15:00
🥩 Donegal Negre de Porc Ecològic | Embotit cuit amb orella, morro i sang natural de porc ecològic. Gust autèntic, llest per gaudir en entrepans o fregit.

Enviament en 4/24 hores

Enviament gratuït

Pagament a l'entrega 100% segur

🐷 Donegal Negre de Porc Ecològic | Gust Tradicional amb Sang Natural
🛒 Descobreix el Donegal Negre, elaborat amb ingredients 100% ecològics i seguint la recepta tradicional. Un embotit cuit amb un toc especial de sang natural.
Descripció del Donegal Negre de porc ecològic
El Donegal Negre de porc ecològic és un embotit tradicional que es diferencia pel seu intens sabor i el seu característic color fosc, aportat per la sang natural de porc (3%). Fet amb orella, morro, careta i escorces de porc ecològic, es cou lentament al perol durant tres hores, es pica i s’assaona només amb sal i pebre. Després, s’emboteix en tripa natural i es cou una altra vegada durant 30 minuts en petites quantitats.
Es pot consumir directament en rodanxes amb pa amb tomàquet, en entrepans o fins i tot fregit per un toc cruixent.
⭐ Beneficis del Donegal Negre Ecològic
✔ 100% ecològic 🌱: elaborat amb carn de porcs criats de manera sostenible.
✔ Recepta tradicional 🔥: cuit lentament al perol amb ingredients naturals.
✔ Toc especial de sang natural 🩸: un gust més intens i autèntic.
✔ Llest per consumir 🍽️: gaudeix-lo en entrepans, tapes o fregit.
🍽️ Recepta Recomanada: Entrepà de Donegal Negre amb Pa de Pagès
🧑🍳 Ingredients:
- 4 rodanxes de Donegal Negre
- 1 pa de pagès
- 1 tomàquet madur
- Oli d’oliva verge extra
- Sal al gust
🥪 Preparació:
- Parteix el pa de pagès per la meitat i frega-hi el tomàquet madur.
- Afegeix un raig d’oli d’oliva i una mica de sal.
- Col·loca les rodanxes de Donegal Negre i… llest per gaudir!
🗣️ Mira què diuen els nostres clients:
📝 Jordi (Barcelona, Catalunya) 🌟🌟🌟🌟🌟
"Un embotit amb un sabor espectacular. Perfecte per a entrepans."
📝 Anna (Tarragona, Catalunya) 🌟🌟🌟🌟🌟
"Es nota la qualitat ecològica. L’he provat fregit i és una delícia."
📝 Pau (Lleida, Catalunya) 🌟🌟🌟🌟🌟
"Em recorda al que feia la meva àvia. Repetiré segur."
Característique de l'Embotit Ecològic:
Elaboració tradicional: fet amb orella, morro, galtes i cotnes, tot cuit al perol durant tres hores, després es pica, s’hi afegeix sang natural (3%) i s’amaneix solsament amb sal i pebre, s’emboteix amb tripa natural i es torna a coure 30 minuts al perol en quantitats molt reduïdes. Es pot fregir si es vol però no és necessari, està a punt per consumir: fet a rodanxes amb pa amb tomàquet, per a entrepans, etc.
Ingredients: carn de porc*, sang de porc*, sal marina i pebre*.
* procedent d’agricultura ecològica.