Pernil procedent de porcs ibèrics purs, seleccionats i criats a les nostres deheses en règim extensiu, amb una alimentació natural i amb gla durant l'època de la montanera. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 32 i 40 mesos, depenent de la mida de cada peça. La seva excel·lent qualitat està protegida per la denominació d'origen pernil de Jabugo.
Enviament en 4/24 hores
Enviament gratuït
Pagament a l'entrega 100% segur
Valors nutricionals per 100gr.:
- Energia: 351 Kcal/100g
- Greixos: 25,05% (9,4% saturats i 15,65% insaturats)
- Hidrats de carboni: 0 g (dels quals sucres: 0 g)
- Proteïnes: 32,15 g
- Sal: 3 g
Ingredients:
- Pernil de porc
- Sal comuna, sucre, conservant E-252, antioxidant E301 i corrector d'acidesa E-331.
Recomanacions de conservació i consum:
- Treure el pernil del seu embalatge i mantenir-lo en un lloc fresc i ventilat entre 20º-25ºC.
- Apartar-lo d'olor i possibles substàncies fortes, en un ambient sec i fresc.
- Penjat o col·locat en pernilera.
- Cobrir amb la seva pròpia greix, un cop obert el pernil.
- Tallar només el que es va a consumir en el moment.