Vista ràpida XARCUTERIA BACÓ CURAT SENSE LACTOSA 901 ALICIA XARCUTERS Afegeix a la cistella 2,63 € per 100 g elaborat amb una selecció de carn de porc de primera qualitat, salat i curat amb cura per aconseguir un sabor intens i ric. Aquest bacó és ideal per a aquells amb intolerància a la lactosa o que prefereixen evitar-ne el consum, mantenint el mateix sabor autèntic i textura cruixent
Vista ràpida XARCUTERIA BACÓ FUMAT (CASA BOIX) ECO 902 ALICIA XARCUTERS Afegeix a la cistella 2,96 € per 100 g Elaborat a partir de bacó de porcs alimentats amb cereals procedents d’agricultura ecològica, sense antibiòtics, sense transgènics, sense dioxines i criats a l’aire lliure i amb petits refugis a la seva disposició per poder-se protegir del fred i de la calor.
Vista ràpida XARCUTERIA CECINA D.O.P. LLEÓ 513 ALICIA XARCUTERS Afegeix a la cistella 6,33 € per 100 g embotit curat de carn de boví, que es produeix a la província de Lleó, a Espanya. Aquesta especialitat es caracteritza per la seva textura tendre i sabor intens, gràcies al procés de curació que dura almenys 6 mesos. La cecina es sal, es seca i es fuma, i el resultat és un producte amb una aroma distintiva i una qualitat excepcional, reconeguda amb la...
Vista ràpida XARCUTERIA FUET DE PAGÉS AMB PEBRE 250G UNITAT 806 ALICIA XARCUTERS Afegeix a la cistella 37,13 € kg embotit tradicional català elaborat amb carn de porc de primera qualitat, que s'asseca i s'adora amb grans de pebre.
Vista ràpida XARCUTERIA GUANCIALE AUTÉNTIC 904 ALICIA XARCUTERS Afegeix a la cistella 2,51 € per 100 g embotit italià elaborat a partir de la papada de porc, que es condimenta amb sal, pebre i altres espècies abans de ser curat. A diferència del pancetta, que prové del ventre de porc, el guanciale té una textura més suau i un sabor més intens.
Vista ràpida XARCUTERIA LLONGANISSA PAGÉS TÍPICA DE VIC 804 ALICIA XARCUTERS Afegeix a la cistella 3,41 € per 100 g embotit tradicional català caracteritzat pel seu sabor intens i la seva textura compacta. Elaborada amb carn de porc seleccionada, sovint amb un toc de pebre i all, es cura de manera artesanal en ambient natural
Vista ràpida XARCUTERIA LLONGANISSA TRADICIONAL 899 ALICIA XARCUTERS Afegeix a la cistella 5,45 € per 100 g embotit curat i fermentat elaborat amb carn de porc picada, sal, espècies i, de vegades, una mica de vi o brandi. S'emboteix en tripa de porc i es deixa curar durant un període que pot variar segons la recepta.
Vista ràpida XARCUTERIA SECALLONA DE PAGÉS 250G UNITAT 898 ALICIA XARCUTERS Afegeix a la cistella 32,45 € kg embotit tradicional català fet amb carn magra de porc, sal, pebre i altres espècies. Es caracteritza per ser més prima i seca que el fuet, amb una textura ferma. Després d'un període de curació de dues a quatre setmanes, adquireix un sabor intens i lleugerament especiat.
Vista ràpida XARCUTERIA SUMAIA SALGOT 200g. UNITAT 807 ALICIA XARCUTERS Afegeix a la cistella 35,15 € kg tradicional de Mallorca, fet principalment amb carn de porc picada, amanida amb sal, pebre negre i altres espècies. Es caracteritza per la seva textura i sabor intens, derivat del procés de curació i fermentació.