ESPATLLA DE XAI ECOLÒGIC
ESPATLLA DE XAI ECOLÒGIC

ESPATLLA DE XAI ECOLÒGIC

date_range Data estimada d'enviament:
Dimarts 04 Febrer 18:00 - 20:00
EXE

Espatlla de xai ecològic, ideal per a rostits i guisats. Compra online i rep-la a casa.

Escriu la teva opinió
COM HO VOL ?
  • SENCER
  • TALLAT (veure Observacions)
  • SENCER MARCAT
preu 24,20 €
preu 22,00 € (imp. excl.)
preu 24,20 € (imp. incl.)
24,20 € unitat
Impostos inclosos
Aquest producte és ecològic, Per evitar emisions de CO2, la logística és realitza el dijous, la carn s'ha d'haver demanat com molt tard el divendres anterior (6 dies abans)
 

Enviament en 4/24 hores

 

Enviament gratuït

 

Pagament a l'entrega 100% segur

Pagament
 

Espatlla de Xai Ecològic: Sabor i Qualitat

Per què escollir la nostra espatlla de xai ecològic?

El nostre xai ecològic prové de ramaderia certificada, criat sense antibiòtics ni hormones, garantint una carn de màxima qualitat.

Beneficis de la carn de xai ecològica

  • Rica en proteïnes i minerals essencials.
  • Producció responsable i sostenible.
  • Textura sucosa, perfecta per a coccions lentes.
  • Sense conservants ni químics afegits.

Consells de preparació

L’espatlla de xai és ideal per a rostir a baixa temperatura, potenciant-ne el gust i la tendresa.


Recepta Recomanada: Espatlla de Xai Rostida amb Espècies

Ingredients:

  • 1 espatlla de xai ecològic
  • 2 grans d’all
  • Farigola i romaní fresc
  • 1 got de vi blanc
  • Sal, pebre i oli d’oliva

Preparació:

  1. Marina la carn amb all, espècies i oli.
  2. Rostiu a 160°C durant 3 hores, ruixant amb vi i el seu propi suc.
  3. Acompanya amb patates rostides o verdures al forn.

Compra espatlla de xai ecològic a domicili a Catalunya

Fes la teva comanda online i rep-la a casa a Barcelona, Girona i Manresa.

Opinions de clients:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Tendra i amb un gust espectacular." - Laia (Girona)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Entrega ràpida i carn de qualitat." - Pau (Barcelona)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "Perfecta per a àpats especials." - Josep (Manresa)

L’espatlla de xai és de les peces més magres del xai, ideal tant per fer a la brasa/planxa com per fer guisada/forn. Si és per fer a la brasa/planxa la servim tallada a filets i deixem el braó sencer. Si és per fer al forn la servim marcada, tallant només l’os però mantenint la forma de l’espatlla sencera, que un cop cuinada sigui possible tallar els trossos amb un ganivet normal. Per altres preferències només cal que ens ho indiqueu a observacions.

Aproximadament 0,9 Kg

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password