FRICANDÓ DE VEDELLA ECOLÒGICA
FRICANDÓ DE VEDELLA ECOLÒGICA

FRICANDÓ DE VEDELLA ECOLÒGICA

date_range Data estimada d'enviament:
Dimarts 04 Febrer 18:00 - 20:00
EVF0003

Gaudeix del fricandó català amb la nostra vedella ecològica de proximitat. Qualitat garantida i entrega a domicili. Fes la teva comanda ara!

Escriu la teva opinió

Tens algún dubte sobre el producte? Contacta'ns

El producte es ven per pes. El preu exacte es calcularà després de ponderar el producte.

preu 10,70 €
preu 9,73 € (imp. excl.)
preu 10,70 € (imp. incl.)
21,40 € kg
Impostos inclosos
Aquest producte és ecològic, Per evitar emisions de CO2, la logística és realitza el dijous, la carn s'ha d'haver demanat com molt tard el divendres anterior (6 dies abans)
 

Enviament en 4/24 hores

 

Enviament gratuït

 

Pagament a l'entrega 100% segur

Pagament
 

FRICANDÓ DE VEDELLA ECOLÒGICA

Descobreix l’autèntic sabor del fricandó tradicional amb la nostra carn ecològica

El Fricandó de Vedella Ecològica és l’elecció perfecta per als qui volen gaudir d’un plat tradicional amb ingredients de la més alta qualitat. La nostra vedella prové de granges ecològiques certificades, on els animals són criats en llibertat i alimentats de manera natural. La seva carn tendra i sucosa és ideal per preparar aquest clàssic guisat català que destaca pel seu sabor i textura.

Beneficis del producte

Quins són els beneficis del Fricandó de Vedella Ecològica?

  • Qualitat superior: carn ecològica certificada.
  • Sabor autèntic: perfecta per a receptes tradicionals.
  • Saludable i natural: sense hormones ni antibiòtics.
  • Sostenible: fomenta el respecte pel medi ambient.
  • Local: carn de proximitat, produïda a granges de Catalunya.

Recepta suggerida:

Fricandó de vedella ecològica amb bolets

Ingredients:

  • 500 g de Fricandó de Vedella Ecològica
  • 200 g de bolets variats
  • 1 ceba gran
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 gra d’all
  • 200 ml de vi blanc
  • Farina per enfarinar
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre al gust

Instruccions:

  1. Salpebra la carn i enfarina-la lleugerament.
  2. Daurar-la en una cassola amb oli d’oliva i reserva-la.
  3. En el mateix oli, fes un sofregit amb la ceba picada i l’all.
  4. Afegeix el tomàquet ratllat i cuina-ho a foc lent fins que es redueixi.
  5. Incorpora els bolets i cuina durant 5 minuts.
  6. Afegeix el vi blanc i deixa’l reduir.
  7. Torna a posar la carn a la cassola, cobreix amb aigua o brou i cuina a foc lent durant 1 hora.
  8. Serveix calent amb un acompanyament de patates o arròs.

Mira què diuen els nostres clients:

Els nostres clients a Barcelona i rodalies ens expliquen les seves experiències amb els nostres productes ecològics i frescos.

  1. "Vaig preparar un fricandó per a la família amb aquesta carn, i tots van quedar encantats. La qualitat és excel·lent i es nota en el sabor. Repetirem segur!"
    — Marta G., Gavà

  2. "Feia temps que no tastava una carn tan tendra i sucosa. El fricandó va sortir espectacular. Gràcies pel servei a domicili tan ràpid."
    — Jordi P., Ripollet

  3. "Producte de proximitat i de gran qualitat. És un plaer donar suport als productors locals i gaudir d’una carn tan bona."
    — Laura T., Sant Cugat del Vallès

Característiques del fricandó de ternera ecològica:

El fricandó de vedella el presentem en talls d’un mig centímetre aproximadament, són peces no tant tendres com el bistec però que s’hi assemblen (per exemple solem usar el peixet o peces similars), són talls més petits ideals per cuinar la recepta de fricandó però també es podria utilitzar per arrebossar o a la planxa.

Si necessiteu una forma de tall diferent ho podeu especificar a observacions, per exemple: tallat més prim, més gruixut, etc. Si necessiteu una mida de paquet concreta ho podeu especificar a observacions, per exemple: paquets de 250 grams, de mig quilo etc. En cas contrari posem tota la quantitat del mateix producte en un sol paquet.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password