XARCUTERIA BACÓ CURAT SENSE LACTOSA ALICIA XARCUTERS 901 Afegeix a la cistella 2,63 € per 100 g elaborat amb una selecció de carn de porc de primera qualitat, salat i curat amb cura per aconseguir un sabor intens i ric. Aquest bacó és ideal per a aquells amb intolerància a la lactosa o que prefereixen evitar-ne el consum, mantenint el mateix sabor autèntic i textura cruixent Afegeix a la cistella
XARCUTERIA BULL BLANC DE POBLE ALICIA XARCUTERS 1610 Afegeix a la cistella 2,63 € per 100 g embotit tradicional català elaborat amb carn magra, papada i menuts de porc. S'emboteix en budell natural de vaca i es cou a foc lent en un brou natural. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA BULL NEGRE DE POBLE ALICIA XARCUTERS 1612 Afegeix a la cistella 2,63 € per 100 g embotit tradicional català elaborat amb carn magra de porc, sang, espècies i altres ingredients naturals. Es farceix en tripa natural i es cou lentament fins a obtenir una textura suau i un sabor intens. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA BUTIFARRA BLANCA (FERRADURA) DE POBLE ALICIA XARCUTERS 1605 Afegeix a la cistella 28,10 € kg Embotit tradicional català elaborat amb carn magra de porc, papada i espècies. Té una forma característica de ferradura i es presenta cuita. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA BUTIFARRA NEGRA (FERRADURA) DE POBLE ALICIA XARCUTERS 1613 Afegeix a la cistella 28,10 € kg Embotit típic de la gastronomia catalana, elaborat amb carn i sang de porc, papada, sal i espècies. Té una forma característica de ferradura i es presenta embotida en tripa natural. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA CAP DE SENGLAR AMB FESTUCS (MITJANS) ALICIA XARCUTERS 1301 Afegeix a la cistella 3,73 € per 100 g plat gourmet que combina la riquesa del cap de senglar, cuit lentament fins que es torna tendre i saborós, amb la textura i el gust distintiu dels festucs Afegeix a la cistella
XARCUTERIA CECINA D.O.P. LLEÓ ALICIA XARCUTERS 513 Afegeix a la cistella 6,33 € per 100 g embotit curat de carn de boví, que es produeix a la província de Lleó, a Espanya. Aquesta especialitat es caracteritza per la seva textura tendre i sabor intens, gràcies al procés de curació que dura almenys 6 mesos. La cecina es sal, es seca i es fuma, i el resultat és un producte amb una aroma distintiva i una qualitat excepcional, reconeguda amb la... Afegeix a la cistella
XARCUTERIA CUIXA DE GALL D'INDI 100% NATURAL (MOS) ALICIA XARCUTERS 1105 Afegeix a la cistella 3,25 € per 100 g La cuixa de gall d'indi és una peça de carn tendra i saborosa que prové de la part superior de la cama de l'au. És ideal per a rostir, cuinar a la graella o fer estofats. La seva carn, de textura lleugerament fibrosa, ofereix un gust delicat i es pot condimentar amb diverses espècies i herbes per potenciar el seu sabor. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA ESPATLLA BODEGA 50% DUROC (SERON) TALL A MÀQUINA ALICIA XARCUTERS 511 Afegeix a la cistella 4,13 € per 100 g embotit curat amb una mescla de carn de porc Duroc i un procés de maduració en bodegues. Té un sabor intens i lleugerament dolç, amb una textura suculenta i marbrada que aporta un equilibri ideal entre greix i carn. La seva curació produeix una peça de gran qualitat, apreciada per la seva complexitat i aroma. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA ESPATLLA DE CAMP 50% IBÈRICA (EXTREMADURA) TALLAT A MÀ ALICIA XARCUTERS 405 Afegeix a la cistella 9,35 € per 100 g embotit curat que combina carn de porc ibèric i porc blanc. Té una textura melosa i un sabor intens i profund, amb notes de fruits secs i un toc de sal que realça el seu perfil. La seva maduració li proporciona una capa exterior de color fosc i una textura interna homogènia. Afegeix a la cistella
NADAL ESPATLLA DE GLÀ 100% IBÈRIC (5 - 5,5kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 146,50 € unitat Peça procedent de porcs ibèrics purs, seleccionats i criats a les nostres deheses en règim extensiu, amb una alimentació natural i amb gla durant l'època de la montanera. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 22 i 28 mesos, depenent de la mida de cada peça. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA ESPATLLA DE GLÀ 100% IBÈRIC (GUIJUELO) TALLAT A MÀ ALICIA XARCUTERS 308 Afegeix a la cistella 13,55 € per 100 g embotit de gran qualitat elaborat amb porc ibèric alimentat exclusivament amb gla. Té una textura melosa i una infiltració de greix que aporta un sabor intens, suculent i aromàtic. Afegeix a la cistella
NADAL ESPATLLA DE GLÀ 100% IBÈRIC DOP JABUGO (5 - 5,5kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 195,90 € unitat Peça procedent de porcs ibèrics purs, seleccionats i criats a les nostres deheses en règim extensiu, amb una alimentació natural i amb gla durant l'època de la montanera. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 22 i 28 mesos, depenent de la mida de cada peça. La seva excel·lent qualitat està protegida per... Afegeix a la cistella
NADAL ESPATLLA DE GLÀ 50% IBÈRIC (5 - 5,5kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 124,90 € unitat Peça procedent de porcs ibèrics purs, seleccionats i criats a les nostres deheses en règim extensiu, amb una alimentació natural i amb gla durant l'època de la montanera. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 22 i 28 mesos, depenent de la mida de cada peça. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA ESPATLLA D’ENCEBALL 50% IBÈRICA (HUELVA) TALLAT A MÀQUINA ALICIA XARCUTERS 406 Afegeix a la cistella 6,83 € per 100 g embotit curat a base de carn de porc ibèric, amb una mescla del 50% de carn ibèrica i una altra proporció de carn de porc convencional. Té un sabor intens i aromàtic, amb una textura suau i un toc de sal i especiats. Afegeix a la cistella
NADAL ESPATLLA ENCEBALL 50% IBÈRIC (5 -5,5kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 93,90 € unitat Espatlla procedent de porcs, seleccionats i criats a les nostres granges, amb una alimentació 100% natural. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 32 i 40 mesos, depenent de la mida de cada peça. Afegeix a la cistella
NADAL ESPATLLA GRAN RESERVA 50% IBÈRIC (5 -5,5kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 105,90 € unitat Espatlla procedent de porcs, seleccionats i criats a les nostres terres en règim extensiu, amb una alimentació 100% natural. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 32 i 40 mesos, depenent de la mida de cada peça. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA FRANKFURT ARTESÀ PACK (2U) ALICIA XARCUTERS 1701 Afegeix a la cistella 4,30 € unitat salsitxa cuita originària d'Alemanya. Generalment està feta amb carn de porc, vedella o una barreja d'ambdues, i es caracteritza per la seva textura suau Afegeix a la cistella
XARCUTERIA FUET DE PAGÉS AMB PEBRE 250G UNITAT ALICIA XARCUTERS 806 Afegeix a la cistella 40,50 € kg embotit tradicional català elaborat amb carn de porc de primera qualitat, que s'asseca i s'adora amb grans de pebre. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA GUANCIALE AUTÉNTIC ALICIA XARCUTERS 904 Afegeix a la cistella 2,51 € per 100 g embotit italià elaborat a partir de la papada de porc, que es condimenta amb sal, pebre i altres espècies abans de ser curat. A diferència del pancetta, que prové del ventre de porc, el guanciale té una textura més suau i un sabor més intens. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA LLOM DE GLÀ 100% IBÈRIC (EXTREMADURA) ALICIA XARCUTERS 604 Afegeix a la cistella 10,40 € per 100 g El llom de gla 100% ibèric és un deliciós embotit curat, elaborat exclusivament amb carn de porcs ibèrics que s’han alimentat de glans, la qual cosa enriqueix el seu sabor. Té una textura suau i una saborosa intensitat amb matisos dolços i salats. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA LLOM DE GLÀ 50% IBÈRIC (EXTREMADURA) ALICIA XARCUTERS 603 Afegeix a la cistella 7,30 € per 100 g El llom de gla 50% ibèric és un embotit de qualitat superior, elaborat amb carn de porc ibèric alimentat amb gla. La seva textura és melosa i sedosa, mentre que el sabor combina notes dolces i salades amb un toc delicat de fruits secs. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA LLONGANISSA PAGÉS TÍPICA DE VIC ALICIA XARCUTERS 804 Afegeix a la cistella 3,58 € per 100 g embotit tradicional català caracteritzat pel seu sabor intens i la seva textura compacta. Elaborada amb carn de porc seleccionada, sovint amb un toc de pebre i all, es cura de manera artesanal en ambient natural Afegeix a la cistella
XARCUTERIA LLONGANISSA TRADICIONAL ALICIA XARCUTERS 899 Afegeix a la cistella 5,93 € per 100 g embotit curat i fermentat elaborat amb carn de porc picada, sal, espècies i, de vegades, una mica de vi o brandi. S'emboteix en tripa de porc i es deixa curar durant un període que pot variar segons la recepta. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA MORTADELA MILANESA D'OLIVES ALICIA XARCUTERS 1203 Afegeix a la cistella 2,96 € per 100 g embotit italià caracteritzat per la seva textura suau i saborosa. Elaborada amb carn de porc, inclou olives verdes que li aporten un toc salat i fresc. Cuita a foc lent per preservar el seu sabor delicat Afegeix a la cistella
XARCUTERIA MORTADELA PETITA MILANESA ALICIA XARCUTERS 1202 Afegeix a la cistella 2,96 € per 100 g Embotit italià caracteritzat per la seva textura suau i saborosa. Elaborat amb carn de porc. Cuit a foc lent per preservar el seu sabor delicat. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA PA DE FETGE ALICIA XARCUTERS 1901 Afegeix a la cistella 2,63 € per 100 g El pa de fetge és un embotit tradicional elaborat principalment amb fetge de porc, combinat amb carn magra i especiats. S'acostuma a cuinar a foc lent dins d'un budell natural o artificial, aconseguint una textura suau i saborosa. Pot ser consumit calent o fred, sol o com a part d'una tapa Afegeix a la cistella
PACKS Pack Infantil (2 pers) VILAMERCAT Afegeix a la cistella 29,00 € unitat Pack d'elaborats càrnics per a 2 persones Afegeix a la cistella
XARCUTERIA PERNIL 100% DUROC (TREVELEZ) TALLAT A MÀ ALICIA XARCUTERS 504 Afegeix a la cistella 6,05 € per 100 g embotit de qualitat superior, curat a l'altura de Trevélez, a la Sierra de Granada. Provenent de porcs de raça Duroc, destaca per la seva textura melosa i sabor intensament gustós amb notes dolces i salades equilibrades. El procés de curació tradicional, en un clima ideal, li confereix una maduració excel·lent i una qualitat excepcional. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA PERNIL CUIT NATURAL (CASA BOIX) ALICIA XARCUTERS 1001 Afegeix a la cistella 2,96 € per 100 g producte elaborat a partir de la cuixa de porc, que es cuina a foc lent en un brou especiat fins que s'abandona la textura tendra i saborosa. Afegeix a la cistella
NADAL PERNIL DE GLÀ 100% IBÈRIC (6,5-7kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 366,90 € unitat Pernil procedent de porcs ibèrics purs, seleccionats i criats a les nostres deheses en règim extensiu, amb una alimentació natural i amb gla durant l'època de la montanera. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 32 i 40 mesos, depenent de la mida de cada peça. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA PERNIL DE GLÀ 100% IBÈRIC (EXTREMADURA) TALLAT A MÀ ALICIA XARCUTERS 103 Afegeix a la cistella 19,85 € per 100 g embotit de gran qualitat elaborat amb porc ibèric alimentat exclusivament amb gla. Té una textura melosa i una infiltració de greix que aporta un sabor intens, suculent i aromàtic. La cura i el procés de curació tradicional donen lloc a un producte amb un equilibri perfecte entre dolçor i salinitat, representant l'excel·lència dels pernils ibèrics... Afegeix a la cistella
NADAL PERNIL DE GLÀ 100% IBÈRIC DOP JABUGO (6,5-7kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 430,90 € unitat Pernil procedent de porcs ibèrics purs, seleccionats i criats a les nostres deheses en règim extensiu, amb una alimentació natural i amb gla durant l'època de la montanera. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 32 i 40 mesos, depenent de la mida de cada peça. La seva excel·lent qualitat està protegida... Afegeix a la cistella
NADAL PERNIL DE GLÀ 50% IBÈRIC (6,5-7kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 312,90 € unitat Pernil procedent de porcs ibèrics purs, seleccionats i criats a les nostres deheses en règim extensiu, amb una alimentació natural i amb gla durant l'època de la montanera. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 32 i 40 mesos, depenent de la mida de cada peça. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA PERNIL DOLÇ CANARI (MRM) ALICIA XARCUTERS 1005 Afegeix a la cistella 3,95 € per 100 g tipus de pernil curat de porc, característic de les Illes Canàries. Es caracteritza per la seva textura suau i sabor lleugerament dolç. Aquest pernil es prepara amb una cura especial, passant per un procés de salat i curació que li atorga un gust distintiu i una qualitat apreciada en la gastronomia de les Canàries. Afegeix a la cistella
NADAL PERNIL ENCEBALL 50% IBÈRIC (7 -7,5kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 179,90 € unitat Pernil procedent de porcs, seleccionats i criats a les nostres granges, amb una alimentació 100% natural. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 32 i 40 mesos, depenent de la mida de cada peça. Afegeix a la cistella
NADAL PERNIL GRAN RESERVA 50% IBÈRIC (7 -7,5kg) VILAGOURMET Afegeix a la cistella 193,90 € unitat Pernil procedent de porcs, seleccionats i criats a les nostres terres en règim extensiu, amb una alimentació 100% natural. La curació d'aquest producte, en els nostres assecadors i cellers naturals, oscil·la entre 32 i 40 mesos, depenent de la mida de cada peça. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA PIT DE GALL D'INDI 100% NATURAL (MOS) ALICIA XARCUTERS 1100 Afegeix a la cistella 4,06 € per 100 g El pit de gall d'indi és una peça de carn magra i tendra que prové de la part frontal del gall d'indi. És conegut per la seva textura suculenta i sabor delicat. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA SALCHICHON DE GLÀ 100% IBÈRIC (EXTREMADURA) ALICIA XARCUTERS 801 Afegeix a la cistella 5,24 € per 100 g El salchichón de gla és un embotit premium, elaborat amb carn de porc ibèric alimentat amb gla. Té una textura ferma i un sabor equilibrat que combina notes salades i lleugerament dolces, amb un aroma profund i enriquit per la curació en sec. Ideal per gaudir en tapes o entrepans. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA SECALLONA DE PAGÉS 250G UNITAT ALICIA XARCUTERS 898 Afegeix a la cistella 40,50 € kg embotit tradicional català fet amb carn magra de porc, sal, pebre i altres espècies. Es caracteritza per ser més prima i seca que el fuet, amb una textura ferma. Després d'un període de curació de dues a quatre setmanes, adquireix un sabor intens i lleugerament especiat. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA SOBRASADA DE PORC NEGRE DE MALLORCA ECO ALICIA XARCUTERS 724 Afegeix a la cistella 5,09 € per 100 g embotit tradicional elaborat amb carn de porc negre, una raça autòctona de l'illa coneguda per la seva qualitat. Aquesta sobrasada es caracteritza per la seva textura fina i sabor intens, gràcies a la combinació de carn de porc, greix, pebre vermell i espècies. Es cura lentament en un procés que li dóna un toc únic i autèntic, que reflecteix la riquesa de... Afegeix a la cistella
XARCUTERIA SUMAIA SALGOT 200g. UNITAT ALICIA XARCUTERS 807 Afegeix a la cistella 37,10 € kg tradicional de Mallorca, fet principalment amb carn de porc picada, amanida amb sal, pebre negre i altres espècies. Es caracteritza per la seva textura i sabor intens, derivat del procés de curació i fermentació. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA XORIÇO DUROC (LA RIOJA) SENSE ADDITIUS ALICIA XARCUTERS 703 Afegeix a la cistella 2,89 € per 100 g El xorizo Duroc és un embotit elaborat amb carn de porc de la raça Duroc, coneguda pel seu sabor i succulència. Es caracteritza per la seva textura ferma i el sabor intens, gràcies a una barreja d'espècies com el pimentó, l'all i la sal. La seva curació pot variar, però en general ofereix un equilibri entre suavitat i sabor robust. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA XORIÇO GLÀ 100% IBÈRIC (EXTREMADURA) ECO ALICIA XARCUTERS 701 Afegeix a la cistella 5,78 € per 100 g embotit d'alta qualitat elaborat amb carn de porcs ibèrics alimentats amb glans. Destaca pel seu sabor intens i la seva textura sucosa, resultat d'una barreja d'espècies com pebre vermell, all i sal. Afegeix a la cistella
XARCUTERIA XORIÇO SARTA DOLÇ/PICANT (FELIPA) - LA RIOJA ALICIA XARCUTERS 707 Afegeix a la cistella 6,80 € unitat Embotit elaborat amb carn de porc, especialment seleccionada i adobada amb una combinació d'espècies com el pebre i l’all. S'encasta en una tripa natural de porc i es deixa curar durant un període prolongat, resultant en un producte amb un sabor intens i una textura firme. Afegeix a la cistella