
La importància d'una bona alimentació infantil
Baix Llobregat, Setembre de 2023. Amb la tardor a l'horitzó, l'estiu s'acomiada gradualment per donar pas a la represa escolar. Aquest moment de canvi és l'oportunitat perfecta per recordar la importància d'una alimentació equilibrada per als nens i la influència positiva que pot tenir en el seu benestar durant tot l'any.
Read more
El conill
El conill, com a alternativa culinària saludable, ofereix una carn magra i nutritiva, abundant en proteïnes, vitamines essencials i minerals. Amb arrels a l'Imperi Romà i presència destacada a la cuina mediterrània, la seva textura tendra i gust adaptable són ideals per a múltiples plats, des d'arrebossats fins a guisats.
Read more
L'Albergínia
Més enllà del seu encant culinari, l'albergínia és una font de beneficis per a la salut. Baixa en calories i rica en fibra, afavoreix la digestió i el control de pes. Les seves vitamines C, K i del grup B contribueixen al sistema immunitari, coagulació de la sang i metabolisme. A més, els antioxidants com l'àcid clorogènic protegeixen les cèl·lules dels danys oxidatius.
Read more
Sardina
Són peixos “filtradors” que s'alimenten principalment de plàncton, crustacis i petits peixos. Considerades com a espècie clau en els ecosistemes marins, ja que serveixen d'aliment per a molts altres organismes marins, des d'ocells fins a mamífers. Tota una espècie fascinant i vital per als mars i oceans.
Read more
Tomàquet
Encara que no ho sembli, té una història fascinant que es remunta a temps antics. Originari d'Amèrica Central i del Sud, va ser portat a Europa durant l'època de la colonització. Al principi, es considerava una planta ornamental a causa de la creença que era verinós. No obstant això, amb el temps es va descobrir el seu increïble sabor i els seus múltiples usos culinaris, convertint-se en un ingredient bàsic en la cuina de tot el món
Read more