Xampinyó

Xampinyó

Es tracta d'un del pocs bolets cultivats, i això fa que el puguem trobar durant tot l'any. Es cultiva sobre compost al qual se l'inocula el miceli del fong i en la foscor. Creix en ramillets i de manera ràpida, això fa que sigui molt productiu. llegir més
Mozzarella

Mozzarella

La mozzarella és un formatge fresc originari del sud d'Itàlia llegir més
Llenties

Llenties

Un dels llegums més fàcils de preparar i més versàtils. Han estat un aliment essencial en èpoques de penúries, ja que la seva aportació de proteïnes gairebé s'assimila a la d’un bistec. llegir més
RAP

RAP

El rap en els seus orígens era un peix menyspreat, de fet els pescadors en llevar-los amb les xarxes els tornaven al mar, principalment pel seu aspecte i els seus costums, d'aquí que també se'l conegui com a peix rata o peix gat.Avui en dia, en canvi, és un dels més preuats, la seva carn es fina i delicada i a més no té espines, que més volem? llegir més
La història d'una ferma aposta per al comerç local i de proximitat

La història d'una ferma aposta per al comerç local i de proximitat

El que va començar com una col·laboració per a fer front a una situació d'emergència, ha evolucionat i s'ha adaptat a la demanda social: ser més conscients amb el planeta i amb l'entorn més proper. Així Vilamercat s'ha anat posicionant actualment com un referent en el comerç de proximitat i sostenibilitat en 8 municipis del Baix Llobregat llegir més
Curri de pollastre i verdures

Curri de pollastre i verdures

Curri de pollastre i verdures Amb el fred que fa ens venen de gust plats que ens escalfin el cos llegir més
FAVES

FAVES

Les faves ens acompanyen a la conca mediterrània des de fa de 4300 anys. Si les consumim fresques les tractarem com si fossin una verdura, però si les fem servir seques llavors, ho farem com si fossin un llegum. llegir més
CURRI

CURRI

El curri que coneixem nosaltres, en pols o en pasta, no és una espècie com a tal, sinó que és una barreja de moltes espècies diferents. llegir més
COL PAPERINA

COL PAPERINA

Rep el nom per la seva forma allargada, que pot arribar al metre d'alçada, i que fa que les seves fulles no formin un cabdell i que, per tant, estiguin poc atapeïdes. llegir més
CALÇOTS

CALÇOTS

El calçot és un tipus de ceba tendra, que rep el seu nom per la manera en què es cultiva, com que el que es menja és la part blanca, per tal de fer-la tan llarga com sigui possible, la ceba es va calçant amb terra per evitar que l'exposició al Sol la torni verda i dura. llegir més
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password