
Albercoc
L'albercoc és una fruita de forma arrodonida i lleugerament aplatada, similar a un petit préssec. Es pot gaudir com una fruita de mos refrescant, utilitzar en amanides, per fer melmelada, afegir-la a pastissos i postres, i fins i tot es pot assecar per a fer orelluts, que són albercocs deshidratats.
Read more
Seito
L'aladroc és un peix blau que pertany a la família engraulidae, també coneguts com a seitons o anxoves europees. Són coneguts pel seu valor culinari i s'utilitzen àmpliament en la gastronomia mediterrània. Es poden preparar de diverses formes, molt populars en marinats, en escabetx o en fritades.
Read more
Espàrrec Verd
Els espàrrecs verds són una verdura que es conrea a partir de la planta Asparagus officinalis. Es caracteritzen pel seu color verd fosc i el seu sabor lleugerament més intens que els espàrrecs blancs. A diferència d'aquests que es conreen sota terra i no s'exposen a la llum solar
Read more