Albercoc

Albercoc

L'albercoc és una fruita de forma arrodonida i lleugerament aplatada, similar a un petit préssec. Es pot gaudir com una fruita de mos refrescant, utilitzar en amanides, per fer melmelada, afegir-la a pastissos i postres, i fins i tot es pot assecar per a fer orelluts, que són albercocs deshidratats. llegir més
Botifarra

Botifarra

La botifarra es podria dir que és un dels productes més intrínsecs i característic de Casa Nostra. A més del seu valor gastronòmic té un valor cultural important, ja que representa la nostra tradició culinària i el vincle amb el nostre passat. llegir més
Seito

Seito

L'aladroc és un peix blau que pertany a la família engraulidae, també coneguts com a seitons o anxoves europees. Són coneguts pel seu valor culinari i s'utilitzen àmpliament en la gastronomia mediterrània. Es poden preparar de diverses formes, molt populars en marinats, en escabetx o en fritades. llegir més
Carbassó

Carbassó

Des de Vilamercat recomanem triar carabassons frescos i orgànics sempre que sigui possible per a aconseguir el màxim valor nutricional. llegir més
Breva

Breva

Les breves són apreciades pel seu sabor únic i es consumeixen tant fresques com seques; gaudeix del seu sabor i dels seus beneficis per a la salut i afegeix-les a la teva dieta! llegir més
El Comerç de Proximitat

El Comerç de Proximitat

Hem estat incidint en les entrades de post anteriors sobre la necessitat i importància de preservar el nostre planeta. En aquesta línia, en l'article d'aquest mes aprofundim en un d'aquests aspectes com és el consum de proximitat. llegir més
Lluç en salsa verda

Lluç en salsa verda

Aquesta recepta de lluç és molt fàcil de realitzar i molt bona! Proba-la, segur que t'agrada! llegir més
Hamburgesa

Hamburgesa

L'hamburguesa és un dels plats més icònics del menjar “ràpid” a tot el món, i la seva història és una mica incerta, ja que hi ha diverses teories sobre el seu origen.  La versió més acceptada és que es va originar a Hamburg, Alemanya, a mitjans del segle XIX llegir més
Cireres

Cireres

A casa nostra, les cireres solen ser de color vermell intens i de grandària mitjana a gran. Les varietats més comunes són les cireres dolces, que tenen una polpa suau i sucosa, i un sabor dolç i aromàtic. llegir més
Espàrrec Verd

Espàrrec Verd

Els espàrrecs verds són una verdura que es conrea a partir de la planta Asparagus officinalis. Es caracteritzen pel seu color verd fosc i el seu sabor lleugerament més intens que els espàrrecs blancs. A diferència d'aquests que es conreen sota terra i no s'exposen a la llum solar llegir més
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password