Xampinyó

Es tracta d'un del pocs bolets cultivats, i això fa que el puguem trobar durant tot l'any. Es cultiva sobre compost al qual se l'inocula el miceli del fong i en la foscor. Creix en ramillets i de manera ràpida, això fa que sigui molt productiu.

Read more
Producte destacat
Robert Dalmau
509 views

Mozzarella

La mozzarella és un formatge fresc originari del sud d'Itàlia

Read more
Producte destacat
Robert Dalmau
457 views

Llenties

Un dels llegums més fàcils de preparar i més versàtils. Han estat un aliment essencial en èpoques de penúries, ja que la seva aportació de proteïnes gairebé s'assimila a la d’un bistec.

Read more
Producte destacat
Robert Dalmau
444 views

RAP

El rap en els seus orígens era un peix menyspreat, de fet els pescadors en llevar-los amb les xarxes els tornaven al mar, principalment pel seu aspecte i els seus costums, d'aquí que també se'l conegui com a peix rata o peix gat.Avui en dia, en canvi, és un dels més preuats, la seva carn es fina i delicada i a més no té espines, que més volem?

Read more
Producte destacat
Robert Dalmau
466 views

La història d'una ferma aposta per al comerç local i de proximitat

El que va començar com una col·laboració per a fer front a una situació d'emergència, ha evolucionat i s'ha adaptat a la demanda social: ser més conscients amb el planeta i amb l'entorn més proper. Així Vilamercat s'ha anat posicionant actualment com un referent en el comerç de proximitat i sostenibilitat en 8 municipis del Baix Llobregat

Read more
Notícies
Robert Dalmau
569 views

Curri de pollastre i verdures

Curri de pollastre i verdures Amb el fred que fa ens venen de gust plats que ens escalfin el cos

Read more
Receptes
Andrea Anglés Castillo
548 views

FAVES

Les faves ens acompanyen a la conca mediterrània des de fa de 4300 anys. Si les consumim fresques les tractarem com si fossin una verdura, però si les fem servir seques llavors, ho farem com si fossin un llegum.

Read more
Producte destacat
Andrea Anglés Castillo
472 views

CURRI

El curri que coneixem nosaltres, en pols o en pasta, no és una espècie com a tal, sinó que és una barreja de moltes espècies diferents.

Read more
Producte destacat
Andrea Anglés Castillo
448 views

COL PAPERINA

Rep el nom per la seva forma allargada, que pot arribar al metre d'alçada, i que fa que les seves fulles no formin un cabdell i que, per tant, estiguin poc atapeïdes.

Read more
Producte destacat
Andrea Anglés Castillo
1539 views

CALÇOTS

El calçot és un tipus de ceba tendra, que rep el seu nom per la manera en què es cultiva, com que el que es menja és la part blanca, per tal de fer-la tan llarga com sigui possible, la ceba es va calçant amb terra per evitar que l'exposició al Sol la torni verda i dura.

Read more
Producte destacat
Andrea Anglés Castillo
507 views